[]

game of thrones çok mu kısa?

2 arya görüyoruz 1 cersei hooop diğer bölüme geçiyoruz. Game of thrones daha mı uzun olmalıydı nedir? yoksa tadında mı?

bide sanırım konu cok dagıldıgı ıcın herkese cok fazla yer ayıramıyorlar.di mi?


 
evet. bu dizinin en az 1 saat 20-30dk olması gerekirdi.


  • freetakilir  (30.05.16 18:46:13) 
Dizi o kadar iyiki izlerken kaç dk kaldı diye bakmadım nadir dizi-filmlerden. Bence 1 saat 30 dk tam tadında olur gibi.


  • steve rogers  (30.05.16 18:54:19) 
spoiler

aynen herkesi anlatıcaz diye her bölüm herkesi 2 dk gösteriyolar hiçbi hikaye düzgün ilerlemiyo o yüzden. herkes bi şeyi yapma peşinde ama kimsenin bişey yaptığı yok. khaleesi beşyüz bölümdür westerosa gidecek, lannisterlar on bölümdür inanç'ı alt etme peşindeler cersei "aman biz çok güçlüyüz ceymi aşkım onları şöyle yenicez böyle intikam alıcaz" diyip duruyo bi bok yaptığı yok. keza arya sözde seksenyedi bölümdür seri katil olucak intikam alıcak. şimdi o yüzü olmayan adamlardan da ihraç edildi nolucak bilmiyorum. yine bran'in hikayesi kaç sezondur yeni yeni bi şeye benzemeye başladı. jon'la sansa'nın starkları toplaması net 3 sezon falan sürer.... izlerken E HADİ ARTIK diye bağırasım geliyo bazen.
  • ambrosia  (30.05.16 18:57:57) 
Çok bozdu bence


  • dafuq  (30.05.16 19:49:15) 
valla ben de ne zaman bitecek diye bakıyorum son 20 dakika.


  • mermize  (30.05.16 19:57:36) 
planlar 8 saat sürmese böyle kısa gelmeyecek aslında


  • groovettyn  (31.05.16 09:00:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.