[]

kim haklı anne içerir

annem yazlıktan geldi, gitmeden önce evinde sigortayı kapatıp buzdolabından yiyecek vs bırakmadı yani uzun süreli gidicek şekilde evi düzene koydu.

nişan için cumartesi günü geldi hemen beni eve bırak demeye başladı bende diyorumki evde ne var yiyecek yok bişey yok zaten 3-4 günlügüne geldin bizde kal zaten hanım evde çalışmıyor. neyse tutturdu ben pazartesi evde kalcam yarın gelirim evde temizlik yapayım evi havalandırayım bende dedim ki benim hanımla gidin akşama gelin yok dedi ben ısrar ettim en nihayetinde öyle gittiler geldiler Akşam surat beş karış bana tavır yapıyor çok karışıyormuşum vs vs yüzüme bakmıyor evde şimdi. az öncede biletimi ayırt yarın gidicem baban yapamaz orda dedi sinirden midem ağrıdı saygıda kusur etmiyorum yanlız başına evde kalmasın istedim ev işlerinde yardımcı olsun diye hanımla beraber gittiler ama hala yaranamıyorum ben nerde hata yapıyorum.


 
Herkesin kendine gore plani olabilir. Fazla israrci ve alingan olmayin. Yardim istese der zaten.


  • brkylmz  (30.05.16 18:46:46) 
aslında kendisi söylemiş, "çok karışıyorsun". bırak nerede kalmak istiyorsa kalsın. ama olan olmuş. yanına gidip "bizimle kalman bize de değişiklik oluyor, hem canın sıkılmasın diye kal dedim, kötü bi niyetim yoktu" falan de. yaşlanınca çocukluk tripleri geri geliyor işte. biraz alttan almak lazım, büyük bir problem yok :)


  • nathanieltroy  (30.05.16 18:48:16) 
Benim anneannem de öyle. Yılbaşı gecesi bizde kaldı, sabah bir baktık kadın yok. Saat 9'da eve gitmiş. Anneannem sıkıldığı için gittim demişti ama sanırım anneniz nişanlınızı sevmiyor. Herkesin bir düzeni var. Yönlendirmeyin kaç yaşında kadını. Sizin sekis olayınız da rahatsız ediyor olabilir.


  • dissendium  (30.05.16 18:49:33 ~ 18:49:57) 
bence de, anneniz ne istiyorsa onu yapsın. sonuçta sizden büyük, ve anneniz. kardeş olsa hadi neyse bir nebze karışma hakkınız olabilirdi. siz kalmasını istediğini ona samimi bir şekilde ifade ettikten sonra seçimine karışmamanız gerekli.


  • mobydick  (30.05.16 18:50:45) 
@dissendium ben evliyim eşimlede gayet iyi anlaşır anlamadım gitti. başka nişan için gelmişti buraya


  • Fritz-X  (30.05.16 18:52:49) 
bırak nerde istiyorsa orda kalsın karışma bu kadar dediği gibi. koskoca insan sonuçta.


  • sta  (30.05.16 19:09:31) 
aynısını o sana yapsa delirirsin niye karıştın kadının işine. evet sen onun iyiliğini düşünüyorsun tabii ki ama bir kere teklif etmen yeter ısrara gerek yok kocaman kadın istediği yerde kalır. ancak kendi kararlarını alamayacak kadar yaşlandığında ve ya sağlığından ciddi endişe ettiğinde böyle müdahale etmen uygun olabilir.


  • freya  (31.05.16 11:48:12) 
İşin içinde anne varsa her zaman haklıdır. Okumaya bile gerek yok :)


  • kartallar yuksek ucar  (31.05.16 11:55:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.