[]

Turkcell

millet aranızda elbet bu hattı kullanan vardır. kullanma sebebiniz nedir tam olarak? daha iyi çekmesi mi? taahhüdünüzün bulunması mı? neden Turkcell anltsnza brz yani?




 
şu an turkcell kullanmıyorum kafamı sikeyim ki garip bir kampanyayla avea'ya geçtim. veya türk telekom işte her neyse. so what dersek,

-turkcell'de internet hızı avea ile kıyaslanamaz derecede iyiydi ve çekim alanı daha genişti. ben geçtiğimde henüz 4g çıkmamıştı ama 3g yi randımanlı aldığım alan avea'yla kıyaslanamaz derecedeydi.
-zırt pırt şebeke meşgul demiyor. istediğim zaman istediğim adamı arayabiliyorum. avea'da bu şebekenin keyfiyle doğru orantılı.
-ses kalitesi turkcell'de daha iyiydi ama önemsenecek derecede değil

nitekim turkcell kaliteli hizmet veriyordu. avea'ya geçene kadar ben de anlamamıştım bunun kalite olduğunu ama geçince attan inip eşeğe binmiş gibi oldum.

maddi sıkıntınız yoksa polemiğe girmeyip turkcell almak en mantıklısı bence. turkcell'de şu an ödediğimin 1,5-2 katı para ödüyordum neredeyse ama net hizmet alıyordum. avea'dan aldığım hizmet ise vasat'ın sözlük karşılığı.
  • syozkn  (30.05.16 18:42:28) 
Turkcell = iOS (iOS 6 zamanı)
Diğerleri = Android
İstisnalar dışında bu böyledir, kim ne derse desin.
  • pavlis  (30.05.16 19:52:39) 
syozkn dediği gibi para sıkıntın yoksa tcell iyidir. tcell<vf<tt diye sınıflandırıyoruz genelde. para ve kalite birbirleri ile doğru orantılı.


  • sarlatan  (30.05.16 20:33:55) 
Valla 12 yıllık Turkcell kullanıcısıydım, geçen yaz vodafone'a geçtim, daha az para ödemek dışında hiçbir farklılığını görmedim. Turkcell = Enayilik.


  • noluyo yaa  (30.05.16 21:02:02) 
peki ya pahalı olmasının dışında turkcell'in sponsor olduğu kurumlar sizi etkiliyor mu? neyden bahsettiğimi anladınız


  • dog day afternoon  (30.05.16 21:19:31) 
Ya dog day, neyin peşindesin açık açık yaz. İnsanlar ne güzel anlatmış işte.
Ben tcell den aveaya geçtim, internet vs net düştü.

  • Goddard  (30.05.16 21:42:52) 
taahhüt bittiği andan itibaren kendilerine veda etmeyi planlıyorum


  • teknikekip  (30.05.16 21:44:31) 
Annem turkcell kullaniyor. Koyde baska hat cekmiyor. Evde superonline var taahhutlu. Taahhut olmasa da iptal etmezdim. Ucuz solcu agzi yapmak istemiyorum ama turkcell i iptal ettirip vodafone gectim tepki verdim cok manasiz geliyor. Bence israil i protesto eden fantacidan farki yok.


  • allah yazdiysa bozsun  (30.05.16 22:18:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.