[]

tabletin kullanım alanları

ya herkes ne kadar verimli kullanıyor aleti. bendeki yatıyor resmen. siz ne amaçlar için kullanıyorsunuz? ios için app önerin hiç olmazsa :(

bir süre kullansam alışır mıyım ki? bluetooth klavye aldım yine ı-ıh.

danke.

 
ben şahsen bayağı kullanıyorum. müzik yapmak için bir sürü app'im var, çizim için yine bir sürü. onun dışında müzik dinlemelik de gayet güzel oluyor. geniş ekranlı olması her zaman telefondan avantaj, notlarımı alıyorum, yazı yazılacaksa yazıyorum. hemen hemen her gün yanımda oluyor, evde unuttuğum zaman eksikliğini hissettiğim zamanlar çok. resmen kişisel asistan gibi kullanabilirsin istersen.

ne yapmak istiyorsan ona göre app de önerebilirim.
  • loveinaflipbook  (30.05.16 15:08:13) 
mutfakta yemek yerken video izliyorum. seyahate çıktığım zaman yanıma alıyorum. başka bir amacı yok benim için.


  • mr.goodcat  (30.05.16 15:08:54) 
sabahları kahvaltı ederken haberleri izliyorum tv gibi kullanıyorum. bundan da öteye geçemedim henüz :/


  • rayde  (30.05.16 15:10:23) 
@flipbook ya productivity temelli aldım aleti ama bilgisayarın yerini tutturamıyorum. bilgisayarda da ekstrem bir şey yaptığım yok. böyle işlerimi kolaylaştıracak kelime işlemci, organizer, mail programı her şeye razıyım. oyun bile olur dsfsdf


  • passion rules the game  (30.05.16 15:10:26) 
bizim işte çok kullanıyorlar. koca laptop yerine hemen ordan açıp sunum yapıyorlar. Bide second screen denen şu moda laf var ya. tv izlerken bi akıllı cihaz kullanma. onun icin de birebir.


  • hononu  (30.05.16 15:16:28) 
ipad mini retinam var:
google kitaplardan ve adobe digital editionsdan kitap okuyorum,
one drive ve adobe acrobat+dropbox ile makale okuyorum,
duolingo, memrise, mind snacks ile almanca ve fransızca çalışıyorum,
powerpointten otobüste, cafede vs sunumları okuyup düzeltiyorum,
chunky'de çizgi roman okuyorum...
bunların yaparken bir yandan da spotify ile müzik dinliyorum:)
  • ganbatte  (30.05.16 15:16:36) 
word, excel, outlook ve powerpoint ios için var zaten, direkt onları kurabilirsin.
notlar için evernote kullanıyorum ben (alışveriş listelerinden akla gelen proje fikirlerine kadar her şey için kullanabiliyorsun), günlük iş hayatımda trello kullanıyordum ama sonraları bıraktım, belki sen seversen kullanırsın.

valla oyun olarak bişey öneremeyebilirim ama eğer çizittirmeyi seviyorsan french girls kurmalısın :)
  • loveinaflipbook  (30.05.16 15:19:00) 
youtubedan video izliyorum.
safariden internete giriyorum
mail bakıyorum.
oyun oynuyorum.
radyo dinliyorum.
teamviewer üzerinden diğer bilgisayarlara bağlanıyorum.
gazete okuyorum
ekitap okuyorum aklıma gelirse

klavye çok fazla kullanmıyorsan makale vs yazmıyorsan gereksiz masraf olmuş. sonuçta bilgisayarın yerini tutamıyor benim için.
  • sutlu nescafe  (30.05.16 16:59:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.