[]

TTNET Dolandırıcılığı!

9 ay önce yurtdışına çıkmadan önce sözleşmeli ttnet adsl aboneliğimin kalan aylarını ve sözleşme fesih bedellerini vs. her şeyini ödeyip öyle çıkmıştım yurt dışına. Şimdi tr'ye geldim 1 haftalığına ve adamlar bana haciz tebligatı yollamış ve 750 tl gibi bir fatura çıkarmışlar. Bunun

Şimdi ben bu devletin hangi kurumuna sövmeyeyim?

Edit: Sanırım bu parayı ödeyeceğim ama inanın kendimi hiçbir zaman bu kadar aptal hissetmemiştim. Ve bırak vatan, millet sevgisini bu ülkeyi her zaman nefret ile anacağım. Bardağı taşıran son damla bu oldu evet.

 
haciz tebligatına itiraz etmelisin.


  • babilbaligi  (30.05.16 12:52:37) 
@babilbaligi nasıl yapabilirim o itirazı?


  • kayone  (30.05.16 12:53:34) 
Allah sabır versin çok uzun bir yolculuğun başındasın.


  • gozu acik sevisen yahudi  (30.05.16 12:53:35) 
"kapatma işleminden sonra bir fatura daha çıkar" diye size bildirmiş olmaları lazım.


  • teknikekip  (30.05.16 12:55:12) 
@teknikekip öyle bir şey denmemişti bana. eminim.


  • kayone  (30.05.16 12:57:21) 
anasını sattığımın ülkesi insanı kanser eder. bence ödeme direk, burda ben sinir oldum ya. nihayetinde para talebini çekmesi gereken kurum ttnet olduğundan, seni bezdirene kadar uğraşacaklar. 750 liralık bu seansın sonunda çelik gibi sinirlere sahip olacksın hocam. hayırlı olsun.


  • hakim oynayin dedi  (30.05.16 13:01:56) 
@hakim oynayin dedi aslında ödememeyi de düşünüyorum. tr'de üstüme hiçbir mal mülk yok. yurt dışındaki soy ismim ise farklı. para talebini çekme olayı nedir hocam? yani ödemediğim her ay üstüne borç birikmesinde..

ciddi ciddi ödememeyi düşünüyorum.
  • kayone  (30.05.16 13:04:41) 
yani bu haciz talebini açan da, kaldırması gereken ttnet demek istiyorum. yani bir nevi onların insaflarına kalmışsın. gerçi bunu ödersen, saçmasapan bi yerden bi 750 daha çıkarabilirler.

insan yoruluyor üstadım bu ülkede. yeminle ne haber okuyorum, ne de tv izliyorum. hemen hemen her sektör, her dal bok içinde.

tüketici haklarını falan bi ara bakalım, onlar bu tip kurumlara uyuz oluyor ve tüketiciyi koruyorlar. Belki birşeyler çıkabilir.
  • hakim oynayin dedi  (30.05.16 13:13:12) 
gsm şirketi, digiturku, telekomu direk soyguncu ak yerinde. sana keyfi olarak istediği kadar fatura çıkarıyor sonra git uğraş ya da öde diyor. şaka gibi ak ülkesi. devletin ve büyük kurumların tek hedefi milleti yolmak. ya askere git ya bana para ver. köprüden geçeceksen para ver. yurtdışına mı gidiyosun at bi 15. damga vergisi, ötv, mtv, trafik sigortası bitmiyor.


  • n62  (30.05.16 13:37:02) 
ödeme. kısa ve net. elinde borçlarını ödediğine dair kağıt varsa rahatsın. haciz tebligatı içinde siktiğim hukuk bürosunun avantası da var mı?


  • yankee jumping  (30.05.16 15:17:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.