[]

bu zevzekle nasıl başa çıkayım?

işyerinde odamız değişti alt kata taşındık. yan odamız altın günü gibi 5 tane kadın akşama kadar vır vır vır hepsi bağırarak konuşuyor taşındığımızdan beri başımın ağrısı dinmiyor. bu hemcinslerimden biri de benimle inatla arkadaş olmaya çalışıyor fakat bana çok zevzek geliyor hiç istemiyorum kendisiyle konuşmayı. 2 dakika telefonla konuşmaya gidiyorum bakıyorum koltuğuma oturmuş seninki daha rahat bundan sonra burada ben oturacağım diyor. hadi biraz otursun deyip sandalyeye geçtim sohbet etmeye çalıştım ama kalkmak bilmiyor bir sürü işlerim var ve onun keyfini bekliyorum. resmen tuvalete falan gitmemi bekleyip her seferinde yerime geçiyor yan odadan. gün içinde 3 4 kere bunu yaşıyoruz.

masamda rengarenk kalemlerim var, hediye gelen süslerim var, her geldiğinde onları karıştırıyor bunu alayım mı, bu benim olsun mu diye sorup duruyor, kötü kötü şakalar yapıyor zorla bile gülemiyorum sinirim bozuluyor.

bugün de eklediğim resimdeki pantolondan giydim birebir aynısı. bol ve çok rahat bir pantolon. üstümde bluz ve ince hırka var odamız serin oluyor diye. sabah beni gördüğünden beri bağırıp duruyor millete kakamel eşofmanla gelmiş, kakamel pijamalarını çıkarmadan gelmiş, kakamel artık burada uyuyacakmış işi çokmuş eve gitmeyecekmiş, kakamel de kakamel... hay ağzına tükürsün kakamel diyeceğim en sonunda, sesini duydukça sinir oluyorum susmak bilmiyor. görmeyeyim diye kapıyı kapattım gelip kapıyı açıp oradan bağırıyor kakamel pijaman ne güzel diye. hadi kalk tuvalete falan git 2 saattir koltuğuna oturamadım biraz da ben oturayım falan diyor.

kavga etmeyi sevmiyorum kavgasız laf anlatabilir miyim ben bu zevzeğe? ha daha önce dedim bak hoşlanmıyorum bu tarz şakalardan bana yapma lütfen diye ama umursamadı ve umursayacak gibi durmuyor. sabrım da tükenmek üzere kendisine. 3 hafta içinde yüzünü görünce moralim bozulacak duruma geldim. bu arada kendisi ufak değil 31 32 yaşında. ama kafa çocuk.

ne yapayım nasıl başa çıkayım ben bu işe yaramazla? keşke kavga etsem ve bi daha hiç konuşmasak fakat her gün yüz yüze bakıyoruz ortak toplantılarımız, yazışmalarımız vs oluyor o yüzden tamamen ipleri kopartamıyorum.

tikler öğle yemeğinden sonra gelecek

 
yeminle okurken daraldım. allah sabır versin valla. çözüme gelince; çözümüm yok maalesef :(


  • fanila  (30.05.16 11:54:15) 
kendisine tekrar söyleyin, açık açık bu sefer, sandalyeme oturmanı istemiyorum, bana böyle şakalar yapmanı istemiyorum diye bastıra bastıra tekrar söyleyin.
olmazsa onun müdürü kimse ona gidin, o uyarsın. onu dinleyecektir.
bir de muhtemelen alınmadan halledemeyeceksiniz bu işi, böyle hadsiz bir insan, uyarılınca nedense hiçbirşey yapmamış gibi alınır. ama mühim değil, haddini bilmesi lazım.

ay içime fenalıklar bastı, bu ne ya.
  • interview with the vampire  (30.05.16 11:58:53 ~ 11:59:16) 
senden bir şey istediğinde ona öyle bir hayır de ki, direkt iletişimi kessin. mimik çalış biraz


  • gokhan atestepe  (30.05.16 12:00:08) 
yas 31 diyene kadar bir çözüm olabileceğine inanıyordum. ama o yaşa gelip de hala böyle davranıyorsa çözüm yok. çünkü artık karaktere böyle işlemiş. kavgasız çözüm yok. müdüre gidip şikayet etsen bu sefer daha kötü arkandan dedikodu yapıp intikam mintikam ayağına giricek. bence gereksiz. tek çare konuşmamak kendisi ile.


  • charlotte blanc  (30.05.16 12:04:47) 
Fısfıs al, içine su doldur, kadın uyardığın şeyleri yapınca su sık. Elbisesi ıslanır, kavga çıkar ama bi daha yapmaz.

Ben kedimi böyle eğitiyorum. Bu kadın daha zeki değil belli ki.
  • harzem  (30.05.16 12:16:54) 
İkinci seçenek, onun kafasına hiç uymayan bir şey olduğunu söyle. Ateist, kommünist, yahudi, alevi, lezbiyen, aidsli, eskiden erkektim, vs vs. Böyle tipler günlük hayatta her gün görmediği tip insanlara pek yanaşmazlar. Korkarlar.

En temiz yöntem bu bence.
  • harzem  (30.05.16 12:20:06) 
valla daraldım okurken kafasını sürtüveririm duvara ben olsam.
açık açık terslemekten başka çare yok gibi

  • basond  (30.05.16 12:28:19) 
insanların içinde "yeter artık böyle yapmanı istemiyorum, çık yerimden, sanane" vs vs. gibi ters ve net laflar et. duruma göre ne gerekiyorsa söyle niye sineye çekiyorsun ki. tamam iş ilişkiniz olabilir, iş gereği yapması gereken bişi varsa ya da yapman gereken bişi varsa söylersin. yok kakamel pijama giymiş de burda yatcakmış. normal bi insan olsa bir yapar gülerim iki yapar gülerim üçüncüde kapa çeneni artık anladık derim. HIMYMdaki robinin patrisle olan ilişkisine benzer bi ilişki ancak sizi paklar. videoyu da buraya bırakıyorum. gerisi sende.

www.youtube.com
  • olutaklidi  (30.05.16 12:29:11) 
Sen alttan alirsan daha cok uzerine gelicek. Karsi cins olsa asik derdimde, hemcinsse bildigin kiskanclik.


  • duyurumvar  (30.05.16 12:38:53) 
herkesin içerisinde sinirlenmeden sakince meramını dile getir, başkaları da duysun. önceleri seni bastırmak için zevzekçe mahalle baskısı ile zorlar sıkıştırmak için ama yükselme hiç. ısrarcı olursa söylediklerini aynen tekrarla yine herkesin duyacağı şekilde. yola gelecektir.


  • groovettyn  (30.05.16 12:48:15 ~ 12:48:51) 
baş başayken sağlam bi posta koy. yine devam ederse toplum içinde rencide edersin. direkt patlama ama, önce birebirken ciddi bi konuşma yap.


  • icim urperiyor  (30.05.16 12:59:32) 
bence kafa atmayı deneyebilirsin. düşünsene bir kadın bir kadına kafa atıyor, hayali bile güzel.
şaka bi yana insan kaynaklarına bildir ya da ona küçük sürprizler yap :)
çantasının içine yumurta atabilirsin mesela.
  • hakim oynayin dedi  (30.05.16 13:05:12) 
güldüm ya :D

ben de oturmak istiyorum o koltukta :D
  • güneyli çocuk  (30.05.16 13:16:16) 
madem çocuk gibi davranıyor, sen de ona çocuk muamelesi yap, görmezden gel. kalktın lavoboya gittin, geri döndün baktın senin koltuğunda oturuyor, hiç bunla muhattap olma, git onun odasına diğer arkadşalarına hatta sorumlu olduğu şefine müdürüne, şunu şurdan alın işim gücüm var benim, çocuk gibi bununla uğraşamam deyiver.
kalemlerini mi aldı, git yanına sanki bir çocuğa şevkatle yaklaşır gibi, tatlım bu kalemleri ablalar abiler kullanır ben sana boya kalemi alıcam tamam mı ablacığım deyip kalemleri al elinden. ama ciddi ciddi yap bunu. sanki karşında gerçekten çocuk varmış gibi. dinsizin hakkından imansız gelir.

  • battal gemalmaz  (30.05.16 13:41:41) 
senin postayı koyma zamanın gelmiş. bence biraz fazla alttan almışssın.


  • hononu  (30.05.16 13:48:07) 
@konusma ben konusuyorum hemcinsim ya erkek olsa daha kolay posta koyarım da kıza laf işlemiyor zaten kibar konuşmaktan anlamıyor.

@harzem fısfıslı çözümüne kahkaha attım ben de kedimi öyle yola getirdim ama bu kıza uygulamak aklıma gelmemişti gözümde canlandırınca çok güldüm :D

@güneyli gel otur karşim koltuk hakikaten rahat :D

@sl78 bu kız eline bi dosya alıp bütün gün o dosyayla çok yoğunum çok işim var diye gezen bi tip. elinde sürekli dosya olduğu için gün içinde gelip musallat olduğu benim gibiler dışında boş gezdiğini farkeden yok. anca toplantıdan toplantıya işi oluyor o da haftada maksimum 2 günün 4 5 saati falan. hiç iş yapmadan mütemadiyen yoğunluktan şikayet ettiği için işinin içeriğini bilmeyen herkes vah vah bu kızcağıza çok yükleniyorsunuz:( diye sırtını sıvazlıyor.
  • kakamelsokoban  (30.05.16 13:54:33) 
kakamel burda yatıcakmış dediğinde "belki az konuşsan işlerime yoğunlaşıp zamanında eve giderim burda yatmak zorunda kalmam" diyeceksin. monster kill ile olayı kapatacaksın.


  • KidLazer  (30.05.16 13:56:20) 
cevap verenler haklı da bu sefer küsüp sana trip atabilir. İşte toplantılarda falan canını sıkar. Of zor iş gerçekten


  • cy7  (30.05.16 14:06:01) 
onu 1 kere dudağından öp, ya sana aşık olur ya da sana yanaşamaz. ortası yokk ama kesin çözüm :)


  • hakim oynayin dedi  (30.05.16 14:09:34) 
ya seni deli gibi kıskanıyor, ya da lezbiyen.

hetero olduğunu teyit edebilirsen sen lezbiyen olduğunu düşünmesini sağla. kesin tırsar kaçar.
  • çakıstes  (30.05.16 14:10:16) 
@hakim oynayin dedi @çakıstes evli barklı kadınım adımı çıkartmıyım işyerinde :D


  • kakamelsokoban  (30.05.16 14:12:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.