[]

gerçek kaçış oyunları yatırım?

hali hazırda antalya'da arkadaşıma ait olan www.antalyaescape.com oyununu, izmir'e ortak olarak açmamız için bayağı ısrar ediyor. hala popüler mi, izmir piyasası ne durumda?




 
istanbul ve ankara için bence bitmiş vaziyette ya. çevremde hiç giden görmüyorum eskisi gibi. o işe girmeyin bence.


  • interview with the vampire  (30.05.16 11:05:14) 
mekanlar arttı talep azaldı. Tavsiye etmiyorum izmir için. Daha az gelişmiş olan şehirlerde belki bu kadar bıkılmamıştır daha iyi yatırım olabilir.


  • alaimisema  (30.05.16 11:24:02) 
şuan için oyunlar fazlasıyla amaçsız oldugu için kesinlikle zevk vermiyor.
bi defa giden 10 kişiden en fazla 1 tanesi 2. kez başka odaya gidiyordur.

bu işe b ir şekilde amaç katılırsa bence devam edebilir.
örneğin; odadan zamanında çıkamazsan biber gazı benzeri bişi yemek (riskli tabi ama belki başka bişi de olabilir),
odadan zamanında çıkarsan işte belli bişi kazanmak (belki 2 farklı grubu sokup yarıştırmak da olabilir)

yani dediğim gibi, oyuna bir amaç katmak lazım.
o odada koltukta otuurp 1 saat sonrasında çıkmakla, odayı çözmek arasında bi fark yok şuanki durumda. ne kayıp ne kazanç var.

insan doğasına aykırı.
  • tchuck  (30.05.16 11:26:17) 
tchuck'ın söylediği çok mantıklı. Hatta 2 farklı grubu koyup erken çözene ya da çözebilenden ücret almamak vb vb.


  • Nox  (30.05.16 11:28:14) 
@nox oyunlara %100 hakim değilim ama söylediğine tezat bir şey var ki o da şu, oyun konsepti sabit kaldığı için, da önce oyunu oynamış kişiler diğer arkadaşlarıyla tüyoları paylaşıp rahatlıkla kazanmalarını sağlayabilirler.

şu ana kadar tüm cevaplar olumsuz :) hepinize teşekkürler.
  • thevalentino  (30.05.16 11:39:19) 
Eninde sonunda biteceği malum bir konsepte yatırım yapmak düşünülemez bile.


  • a r a m i s  (30.05.16 11:45:58) 
kaçış oyunu treni kaçtı malesef. 1,5 sene önce falan girseydiniz iyi paralar kazanırdınız. şuanda hepsi çiğ köfteciler gibi oldu. her köşe başında var. "ooo selim, bu işte iyi para var lan" diyenlerin hepsi girdi çünkü. boku çıktı.


  • mr.goodcat  (30.05.16 13:39:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.