[]

Halkidiki

Ramazan Bayramı'nda 10 gün Yunanistan'da olacağım. Halkidiki'ye kaç gün ayırmamı tavsiye edersiniz? Nerede kalmamız daha mantıklı olur? Teşekkürler.




 
3 gün.

thassosa da mutlaka gidin.
www.lascalabeach.gr
  • suicides underground  (30.05.16 09:55:29) 
19 mayista thasostaydim. halkidikiyi bilmiyorum da thassos'ta mutlaka gor diyebilecegim yerler giola lagunu ve mermer plaji.
sirf bu ikisi icin adaya gidilir. giola'nin asfalttan sonra 10 dakikalik bir toprak yol kismi var. tesis gibi bir sey de var yemek-icki icin. lagunun girisi parali degil. dipte deniz kestanesi var, dikkatli olmak lazim. cok derin de degil gerci.

mermer plaji da giris alinan bir yer degil. biz gittigimize henuz acilmamisti tesis. tesis dedigim de minik restorantimsi bisey sanirim. plajin kumu mermer tozu oldugu icin bembeyaz. geride zeytin agaclari fln. guzel yani.
  • jimicik  (30.05.16 10:09:34) 
ben geçen sene halkidiki ye 10 gün ayırdım valla pişman değilim...
muhteşem plajları vs var.
özellikle lagonisi inanılmaz...
www.halkidiki.com
baya maldivler gibi denizi...
  • rentts  (30.05.16 10:14:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.