[]

Eramus'tan sonra dönmemek

Diyelim Erasmus'a gittinizi ortalamanız çok iyi hocalarla iletişiminiz sağlam ve okul adına projeler katldınız vs kalan 1-2 seneyi orada tamamlayıp o üniversiteden mezun olmak mümkün mü oraya geçiş yapma vb.?




 
merhaba universiteli genc dostum. oyle bir sey mumkun degil. ulkene, okuluna don senin evin burasi. aci ama gercek.


  • bim tribi  (29.05.16 23:54:54) 
öyle olmaz da o kadar parlak ve yetenekli bir öğrenciysen yüksek lisans için gidersin, hocalarına "knk alsanıza beni aq :))" dersin.


  • der meister  (29.05.16 23:56:31 ~ 23:56:51) 
merhaba üniversiteli genç dostum. öyle bir şey mümkün. yapmış arkadaşlarım var. eğer tr'deki uluslararası ofisin mümkün değil derse bile gitmek istediğin üniversitenin ofisi ile konuş, niyetinin ciddi olduğunu belirt.


  • notinhere  (29.05.16 23:58:19) 
Güzel sanatlar fakültesinden yapan bir kaç tanıdığım var. Türkiyede bir okulun uluslararası ofisinde çalıştım. Kimse bir şey bilmiyor. Gittiğin yerde soruşturacaksın


  • jazzabel  (30.05.16 00:06:21) 
yapan tanıdığım var. türkiyedeki okulu dondurdu, oradan kabul aldı. önce orayı bitirecek, sonra dönüp türkiyeyi bitirecek, hatta dersleri saydırabilir.


  • feel the blanks  (30.05.16 00:12:19) 
O olmazsa yuksekte deneyebilirsin


  • chavezding  (30.05.16 00:45:11) 
Yapan tanidigim var. her okulun (hem trdekinin hem de ydisindakinin) prosedurleri farkli. Cok iyi arastirman lazim ama. Biraz da ackgozlu olmalisin. Tuttugunu koparmalisin vb. ve de tabi cok iyi bir ogrenci olman lazim ozellikle ydisindaki unide.


  • kuehles blondes  (30.05.16 01:57:01) 
öyle bir şey mümkün, yapan insan da biliyorum, hatta üniversite ismi de söyleyeyim İspanya'da Alcala University, gittiğiniz üniversite sizi alırsa, gerisi boş.


  • gezegen olan pluton  (30.05.16 03:17:27) 
Evet. Birinci elden bilgilendireyim.
Şöyle ki, Polonya'nın Opole kentinde Erasmus yaptıktan sonra oturma iznimi yalnızca rica ederek uzatıp okulun yeterlilik sınavını da geçerek orada okumaya başlamıştım.
Toplamda 2,5 seneden sonra maddi sebeplerden geri dönmek zorunda kaldım. Sonrasında olanlar çok daha kötüydü. İki okul arasında kriz çıktı. Bölümün Erasmus koordinatörleri istifa etti, uluslararası ilişkiler ofisi ile mahkemelik olduk. Normal Erasmus sözleşmem iki dönem olmasına rağmen sadece ilk dönemin derslerini saydırabildim. Okulum 7. seneye uzadı, hala okuyorum.
Bunlardan başka sorun varsa çekinmeden sorabilirsin.
  • norek  (30.05.16 06:08:55) 
almanya için yapanları biliyorum


  • niye ama  (30.05.16 07:31:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.