[]

yurtdışına kapak atma

ilanlar, milanlar falan nereden buluyoruz? veya eğitim falan bir şeyler?

çekip gitmek istiyorum bu ülkeden valla manyak olcam.

danke.

 
bütçe nedir?


  • kurnaz  (29.05.16 22:55:16) 
valla öncelikli amaç iş bulmak :)
eğitim için de bütçeyi yaratırız artık, şu an TR'de doktora yapıyorum ama her şeyi yakıp gidebilirim :D doktora seviyesinde işler farklı yürüyor galiba avrupa'da

  • passion rules the game  (29.05.16 22:56:39 ~ 22:57:01) 
öyle pat diye iş bulamazsın, yerel dili bilmen gerek, doktora içinde ciddi biçimde güzel bir alanda ve backgroundun yoksa çok zor.

birincil öncelik yerel dil.

iş olayı direk çok, çook zor diyim öyle anla.
  • kurnaz  (29.05.16 23:01:02) 
bir de ben hep aynı örneği veriyorum.

şimdi suriyede doktora yapan biri gelse, ben türkiye de iş bulucam dese. bulma şansı nedir? doktoraya devam şansı nedir?

aynısı türklerin avrupa ya da amerika hayali için aynı.

çok iyi suriyeliler çok güzel koşullarda gelir türkiyede iyi yterlere gelebilirler, keza onlar avrupada da aynı durumdalar.
  • kurnaz  (29.05.16 23:02:30 ~ 23:03:19) 
al babam.
goo.gl
goo.gl
  • illegalstar  (30.05.16 00:16:02) 
iş bulup gitmek çok zor. 1.si kimse türkiyeden elemanı almaz avrupaya kolay kolay 2.si görüşme yapamazlar. ilk aşama hep telefon/skype 2.aşama ve son aşama hep yüzyüzedir. bu gelişmiş ülkeler için böyle romanya falan demiyorum.

yapabileceğin en kolay şey master başvurusu yapıp atıyorum bulgaristana gelmek orada iş kovalamak. son olaylardan sonra inanılmaz zor burada tutunmak.

eğitim için: mastersportal.eu
  • KidLazer  (30.05.16 00:21:54 ~ 00:22:39) 
masterı ingilltere'de yaptım, 1 sene iş arama hakkım da vardı ama mal gibi döndüm :(

bakalım orada çalışan arkadaşlar var, bir oradan zorlayayım yoksa balkanlara kapak atmak lazım :D
  • passion rules the game  (30.05.16 07:52:53 ~ 07:57:19) 
almanyada bir firma bir eleman alacaksa önce almanyadan bulmaya calisir, sonra abd, birlesik krallik gibi ülkelerden bulmaya calisir, daha sonra ispanya, italya, fransa gibi ülkelerden bulmaya calisir, daha sonra ab mevzuati geregince polonya, romanya, bulgaristan gibi ülkeler gelir, en sonunda da bunlarda bulamazsa hindistan, türkiye gibi ülkelerden is gücü saglar. yani uzmanlik ve tecrübe konusunda diger ülkelerdeki kisilerin arasindan cikmak, fiyat olarak da uygun olmak gerekli. uzmanliginiz var ise olmayacak sey degil, bu ascilik olabilir, kuaförlük olabilir, yazilim mühendisi , makina mühendisi, doktor bir sekilde ihtiyaca göre is bulabilir.

ilani nerde bulabilirsin? yaptigin ise bagli, bir ascinin, ya da bir mühendisin, ya da bir doktorun is aradigi mecra, is arama yöntemi birbirinden cok farkli. bir uzmanligin yok ise egitim en iyi secenek.
  • emrahday  (30.05.16 11:13:21) 
  • gokhan atestepe  (30.05.16 12:30:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.