[]

Topuk ağrısı?

Yaklaşık bir senedir bundan muzdaribim, bazen şiddetleniyor bazen hafifliyor. Ama çoğunlukla var. 2-3 doktora gittim krem verip geçiştirdiler birisi kan aldi röntgen çekti en sonunda krem kar etmeyince ama yine hicbir sey cıkmadı,sizce neden olabilir?




 
topuk dikeni mi acaba?


  • Lola90  (29.05.16 22:34:03) 
ben de iki üç ay çektim bunu, en son doktor değiştirdim. son gittiğim doktor ortopedik bir çorap vermişti (çorap dediğime bakma, giymesi çıkarması çok zor olan ve ayağı belirli bir kalıpta tutan oldukça sert bir çoraptı), biraz onu kullandım, geçti. ayağını yükselttiği için diğer ayağın alçakta kalmasın diye ayakkabına altlık koyuyorsun, sağ ayağı düzelteyim derken solu da bozacaktım onun yüzünden, birkaç hafta yamuk yürüdüm. bir gün çorabı giyerken ayağımın artık ağrımadığını farkettim, heh dedim geçmiş. üzerinden bir buçuk yıl geçmiş neredeyse, tekrarlamadı.

bu bilgi ne işime yarayacak dersen, valla ben de bilmiyorum, yazayım dedim. doktora bir daha git, geçmiyor bu de. geçmeyen ağrı olmaz, sene olmuş 2016.

doktor bir süreliğine düz tabanlı ayakkabı giyme demişti.
  • hayirsiz  (29.05.16 22:36:24 ~ 22:41:42) 
@lola90 doktor ondan şüplendiama bir sey gözukmedi röntgende


  • le fantome de l opera  (29.05.16 22:40:03) 
Ayakkabilarin icine yumusak tabanliklardan koy. Ince tabanli ayakkabilar giyme. Sikayetlerin devam ettikce doktora git, birinin verdigi tedavi ise yaramazsa baskasina git. Verilen tedavilerden biri mutlaka ise yarar.


  • curukturpkokusu  (29.05.16 22:44:26) 
Gençler dedikleriniz bir halta yaramıyor, denemdim yok olmuyor.


  • le fantome de l opera  (29.05.16 23:26:29) 
Ben düz ayakkabı/topuklu giydiğimde anında ödem oluşuyor. Jel tabanlıklar fayda etmiyor ama topuk dikeni tabanlığı var, topuk dikenim olmamasına rağmen kullanıyorum iyi oluyor. Ödeme hatırladığım kadarıyla ultrasonla bakılıyor. Ben buz tutuyordum günde üç defa yirmişer dakika ve ayağımın içi parçalanıyordu resmen. Bir buz tutun nasıl hissedeceksiniz acaba.
Ben bide sonrasında aşil tendonumu zedelemiştim. Bir yıl spor yapamadım ağrısı bütün ayağıma vurdu resmen.

  • jazzabel  (29.05.16 23:34:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.