[]

playstation 4 oyun önerisi (önemli gibi)

hayatımın en zor dönemlerinin birinden çıktım dönem bitti fakat 15 gün sonra tekrar benzer bir dönem beni bekliyor. arada biraz kafa dinleyebilmek adına kendimi oyunlara veresim var.

ps'de fifa-nba'den başka bir şey oynamadım. bu sefer single player ilerlemeli bir şeyler arıyorum fakat hiçbir oyunu oynamadığımı belirteyim, bloodborne uncharted'dan daha iyi oyun yok fallout daha iyi falan hiçbir bilgim yok.

300 saat falan ayırabilirim oynadığım süreye değecek bir oyun arıyorum öyle bir oyun olsun ki o 300 saat boyunca aklıma başka hiçbir şey gelmesin onlarla uğraşmayayım.


tikler hemen gelir, arzular şelale.

 
iki kült söyleyeyim hemen.

heavy rain ve the last of us
  • Polaroid  (29.05.16 21:57:37) 
The Witcher 3'ü çok övüyorlar, satın aldım ama benim pc kaldırmadı, 200-300 saat sürüyormuş galiba. Onun dışında MGS 5 aldım geçenlerde, sarmadı; overrated geldi bana.

ps4'de var mı bilmiyorum ama shadow of mordor'u bitirdim güzel oyundu.

oynamadıysan gta 5'i kesinlikle öneririm. 60 saat oynayıp sildim ama oyunda yapacak bir sürü şey var; online modu vs...
  • prince legolas  (29.05.16 22:13:43) 
Uncharted 4 çıktı yeni. Şu an en iyi oyun o ps4 te. Hem tam kafa dağıtmalik. Onun dışında god of war 3 remastered var


  • nucleon  (29.05.16 22:16:53) 
Uncharted. Seri olarak al. İlk üçü paket halinde çıktı zaten. 4 ü de alıp hepsini bitirirsen kendini nathan drake zannetmeye başlayabilirsin.


  • aegis the genuine  (29.05.16 22:39:59) 
GTA 5 kesinlikle parasına değer. Single'ına 60 saatimi gömdüm bence çok eğlenceliydi, online'ına da bir o kadar :D Al oyna.

ucharted'ı baya övüyorlar ps4'üm olmadığı için oynayamıyorum. Fakat pc'de bir süredir oynayıp çok sevdiğim "Tomb Raider" (2013) ü öneririm bence çok iyi. Steam yaz indirimlerinden sonraki oyunu Rise of Tomb Raider'ı da alacağım. (PS4 için henüz çıkmamış)
  • rodriguez2  (29.05.16 22:48:28) 
uncharted denmiş genel olarak, serinin diğer oyunlarını oynamadım geçmişe dönük bilmem gereken bir şey yoksa onu oynayabilirim. gta işine girmek istemiyorum çünkü 300 saatte o iş bitmez ve bir daha ne zaman başına oturabilirim bilmiyorum(biter gibiyse aslında olabilir)


  • a darkness coming  (30.05.16 01:56:43) 
last of us oyna tabiki.
Oyun 3 yıldır piyasada olduğundan fiyatı da düşük baya. ikinci elini 50 tl ye falan bulabilirsin.
Uncharted 4 , metal gear solid phantom pain, gta 5 . Bunları da oyna.
  • nuevo  (30.05.16 10:49:45) 
uncharted collection var. önce onu al, onu oyna. serinin ilk 3 oyunu, single cok uzun. ucu de 10 numara oyunlar. tek oyun parasiyla 3 oyun almis gibi olursun. bittikten sonra da 4u alirsin, Kaymak olur.

bunu yaninda witcher 3, tomb raider, gta 5, last of us cok guzel oyunlar. hepsine +1.
  • fayfim  (30.05.16 11:16:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.