[]

oyunları steamden indirmenin avantajı

torrent kullanmayı veya korsan oyun kurmayı sevmiyorum çünkü adam gibi bilmiyorum ama baktım steamde 30 lira olan bi oyun d&r'da 10 lira. 5-6 yıllık bi oyun bu şimdi bakıyorum pes 16 da steamde 30 lira d&rda 100 lira olmasına rağmen. nası bi satış stratejisi ki bu oyunlar güncelleniyor falan mı steamden indirince niye fiyatı düşmemiş o kadar sene geçmesine rağmen.




 
steam indirim zamanlarında avantajlı, ama çok avantajlı. kaldı ki sık sık da indirim oluyor, bir oyunu takibe alırsın en fazla 3-4 aya indirim görür. bak en fazla diyorum en azını hiç sorma.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (29.05.16 21:42:52) 
steam'da kütüphanen var. bütün oyunlar orda duruyor. tek hareketle yükleyip silebiliyorsun ve evet güncelleme avantajı da var. sık sık çok güzel indirimler oluyor. kısacası çok kullanışlı.


  • nothing in my way  (29.05.16 21:45:20) 
Neden Steam Kullanıyorum - Yazan : Burka

1. Steam çok pratik. Mağazasına girip hemen her türdeki oyunları bulup görüntüleyebiliyorum. Satın alabiliyorum, istek listeme ekleyebiliyorum.

2. Oyun fiyatları gayet uygun, ayrıca senede 3-4 kez büyük toplu indirimler oluyor ve %80-90'lara varan indirimler oluyor. Bu da benim için oyunları dünyanın en muhtemeşem hobisi yapıyor. Ayrıca oyunlar bağımsız olarak da indirime girebiliyor, Steam istek listendeki oyunlar indirime girerse sana bildirip haberdar ediyor.

3. Satın alma sistemi çeşitli ve kullanışlı. Şimdiye kadar ödeme ile ilgili hiçbir sorun yaşamadım. Sony Playstation için Steam muadili PSN'de geçtiğimiz 1-2 aya kadar kredi kartıyla oyun bile satın alamıyordum. Herşey olması gerektiği gibi.

4. Oynadığın ve beğenmediğin bir oyunu kısa süre içinde iade edersen oyun ücreti hemen geri iade ediliyor. "Bize ne kardeşim, almasaydın" demiyorlar. Hiç sorun yaşamadım.

5. Çoklu platform desteği var, oyun bilgisayarım windows, hemen herşey zaten çalışıyor. Ayrıca Ubuntu Linux kullandığım dizüstü bilgisayarımda da oynayabileceğim oyunları Steam ile görebiliyorum, Ubuntu desteği varsa hemen yükleyip oynuyorum. Nasıl çalıştırırım diye araştırıp etmiyorum. Pratiklik had safhada.

Özet geçersem (birazcık reklam gibi olacak ama bunlar kişisel görüşlerim)

1. Dünyanın en geniş oyun mağazası.
2. Basitçe ve pratik bir şekilde oyun satın alma ve yükleme imkanı.
3. Yüksek müşteri memnuniyeti ve destek hizmeti.
4. Gelişmiş oyuncu komünitesi ve ekonomisi.
  • burka  (29.05.16 22:00:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.