[]

saça şekil işleri??

www.apo-rot.de
yaw gençler hiç de anlamam bu işlerden ama watson da abiye "saçı kazık gibi yapmadan şekilli tutacak bişey ver" dedim bunu verdi, nedir bu jöle mi wax mı? jöleyse sıçtım, çunkü dana gibi terleyen biriyim ve üstüme başıma bile akar bu..
ben internetten okuduğum kadarıyla wax denen şeyden istemiştim ama??..
yeri gelmişken siz değerli büyüklerime de tekraren sorayım,
ince telli seyrek ama az biraz uzun saçı akşama kadar şekilli tutacak ve bunu da kazık gibi yapmadan yapacak ne war?
netten biraz baktım ama kafam karıştı, wax diyen var, dax diyen var, köpük diyen var..
var da var yani..
35 inden sonra saça birşeyler sürmek isteyen şu cahile bi yardım be..

 
Saçlarımız çok benzer durumda :) Goldwell roughman mat veya Osis mess up kullanabilirsiniz. Ben özellikle Goldwell'den çok memnun kalmıştım.


  • utkumon  (29.05.16 19:09:14) 
peki benim bu aldığım ne reis


  • alttaraf  (29.05.16 19:11:27) 
bu taft'ın jölelerinde bir şey mi var?ne zaman kullansam başımda börtü böcek eksik olmuyor.benim ki farklı soru tabi ama kazık yapmayacak diyorsan düşük numaralı bir jöle seçebilirsin.


  • mungojerry  (29.05.16 19:21:09) 
Açıkçası linkteki ürünü daha önce hiç görmedim/kullanmadım. Saçlarınıza uygun olup olmadığını anlamanın en iyi yolu saçlarınızı yıkayıp çok az ıslak bıraktıktan sonra ürünle bir deneme yapmak olacak :)


  • utkumon  (29.05.16 19:30:27) 
sadece osis mess up kullan. bu sana yetecekdir büyük ihtimalle.


  • bir sevgi faresi jamal  (29.05.16 21:39:34) 
mess up(öncelikli), got2b, osmo clay aradığın tarz ürünler. Aldıklarının kil bazlı olmasına dikkat et. Tutuculuk için ekstra saç spreyi gerekebilir ki muhtemelen gerekicek.


  • Golden Ratio  (29.05.16 21:57:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.