[]

Kill'em All'u bayıla bayıla dinliyorum

Slayer falan zaten dededen yadigar :D

Sorum şu: amele miyim? Yani böyle thrash, punk falan tiplere bakıyorum "serseri lan bunlardan cacık olmaz" diyeceğim adamlar. Ama mesela bir war ensemble çalınca, metal militia çalınca enerjim yerine geliyor.

Ama Arturo Sandoval, Chick Corea, Charlie Parker falan da seviyorum.

Müzikçi olmama rağmen bu durumu kendime izah edemedim. "Şundan dolayı seviyorum" diyemedim. Sebepsiz belki de. Ya da ruhum amele.

 
ben de Coltrane dinleyip Drake'e bayılıyorum. kırın bariyerleri


  • sporty  (29.05.16 18:30:42) 
valla ben de pek hazzetmiyorum o tayfadan :( söz konusu enerjiyse power metal denenebilir.


  • devilred  (29.05.16 18:31:36) 
bariyer hiç yoktu zaten sporty. sadece bir sebebi var mı onu anlamaya çalışıyorum. sevmediğim bir müzik tarzı yok zaten. her şeyden bir şey öğrenmeye çalışırım hep.

devilred, benim dediğim enerji böyle sağa sola salça olmalık bir enerji. "dik dur eğilme bu millet seninle" enerjisi değil. tabi benim power'dan anladığım epic power. ondandır belki.
  • alperz  (29.05.16 18:34:06) 
örnek:

www.youtube.com

:)
  • devilred  (29.05.16 18:37:39) 
Yok o kadar gaza getirmedi.

www.youtube.com şöyle daha "dıgıdık dıgıdık" şeyleri kastediyorum.
  • alperz  (29.05.16 18:40:47) 
yerini bulamamış insan müziği işte bu :(


  • devilred  (29.05.16 18:44:08) 
müzik zevkinden kişilik testi geyiği 90'larda kalmadı mı sayın hocam? hahaha

iki dakkada gömdün be.
  • alperz  (29.05.16 18:45:39) 
ahahahaha şu cümlelerden aldığım gazla yaptım tamamen ^^;

"Sorum şu: amele miyim? Yani böyle thrash, punk falan tiplere bakıyorum "serseri lan bunlardan cacık olmaz" diyeceğim adamlar."
  • devilred  (29.05.16 18:47:58 ~ 18:48:47) 
İçimde bir punk mı var yani? Aslen punk mıyım? Teoriniz bu mudur?


  • alperz  (29.05.16 18:49:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.