[]

Yavru kedi ve evde bırakmak ikilemi

Dün sokakta terkedilmiş iki yavru kedi buldum. Eve getirdim. Sulandırılmış ılık süt, haşlanmış et, yumurta sarısı falan yediler. Hatta biri elimi ısırdı yerken. Bir damla kan aktı elimden.

Soru 1. Kuduz aşısı olayım mı?
Soru 2. Gündüz evde yokum. Bunları evde bıraksam bunalıma girerler mi? Boş bir oda var evde. Kum, bir çanakta süt falan yeter mi?

 
Aşını ol.
Tuvalet eğitimi olmadığı için, odayı akşam ne halde bulacağını bilerek bırak, yani buna psikolojik olarak hazır ol ki hayvanları o manzara sonrasında dışarı tekrardan gönderme.

  • Polaroid  (29.05.16 11:14:45) 
süt vereceksen kediler için olandan ver. Et, yumurta verme. 1.5 aylık civarlarında yavru kedi
maması yiyebilir. Aşı olman gerekebilir. Belli bir zamandan önce aşı yapılamıyor çünkü onlara. Veteriner hekime götürüp nasıl bakman gerektiğiyle ilgili bilgi al çünkü çok hassas oluyorlar.

  • rock n roll  (29.05.16 11:28:01) 
Aşı ol.

Birbiriyle oynar onlar, sıkılmazlar. Bırakacağın odada en azından üzerine çıkıp dışarıya bakabilecekleri bir koltuk, çekyat vb olsun, öyle akşam ederler :)

Kuma alışırlar ama Polaroid'in dediği gibi biraz süre lazım, akşam geldiğinde ilginç şeylerle karşılaşabilirsin. Kumu koyduğun kabın etrafına biraz gazete serebilirsin, böylece oraya girerlerse de çıkarken her yere saça saça gezmemiş olurlar :)
  • hayirsiz  (29.05.16 11:30:10 ~ 11:31:01) 
kumu 3 metre öteye koysan bulur oraya sıçarlar.
kuduz aşısı ol ama %99 bir şey olmaz sen %1 ihtimal için ol.

  • Alt4y  (29.05.16 13:10:18) 
Birbirilerini ısırarak oyun oynuyorlar. Normal mi?


  • alperz  (29.05.16 13:18:03) 
Normal normal, enseden tutup indirirler birbirlerini :) keyifleri yerinde demek ki, sagolun dışarda bırakmadığınız için.


  • piremses  (29.05.16 17:55:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.