[]

araştırma görevlisi olmak için sadece yds+ales yetiyor mu?

diyelim ki abc üniversitesi araştırma görevlisi ilanı verdi.
ilan için 70'er puan istiyor ales ve yds'den. özel şartlar yoksa, başvuru yapıyoruzve bekliyoruz, öyle mi? yani mülakat vs. beklemiyoruz?



 
aynen öyle. daha sonra not ortalaması + ales + yds puanları belirli yüzdelerle hesaplanıyor, 1 kişi alacaklarsa 5 kişiyi sınava çağırıyorlar. genelde yazılı sınav + mülakat yapıyorlar. kazananı kadroya alıyorlar.


  • tss  (28.05.16 21:10:20) 
ilan açılır, başvurular alınır, ön değerlendirmede ales puanının %60'ı ve yds puanının %40'ı alınıp toplanarak elde edilen puanlar sıralanır, kadro kaç kişilikse 10 katı kadar aday yazılı sınava çağrılır. yazılı sınav sonrası ales %30, mezuniyet notu %30, yazılı sınav %30 ve yds %10 olmak üzere hesaplanan puan sonucu ilk sıradaki aday kadroyu alır. mülakat yok normal şartlarda.


  • cinsi kisi  (28.05.16 21:13:20) 
o zaman ortalamanın düşük olması (2.20'lerde olması gibi), ales ve yds yüksekse sorun teşkil etmiyor çok fazla, öyle mi?


  • m e b  (28.05.16 21:23:54) 
2.20 ortalama şansı epey düşürür.


  • cinsi kisi  (28.05.16 21:29:27) 
alesten 95 üzeri almış olsan da 2.20 ile şans düşük. Bir de not açısından da bir alt sınır vardı diye biliyorum 2.50 olabilir


  • ıch will  (28.05.16 22:27:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.