[]

Check-in sacmaligi-Vueling

Yarin Vueling Havayollariyla ucusum var. On-line check-in'i 24 saat once kapatmislar. Ben 4 saat once Prag'da garda olacagim, havaalanina ancak 2,5 saat once falan gidebilirim. Su resimdeki seyi koymuslar, bir turlu anlam veremedim. 2,5 saat once gitsem check-in yaptirabiliyor muyum simdi? Aglayacagim valla :(




 
Bence more than yerine less than yazmislar.

Diger turlu checkin imkansiz zaten. Checkin masasi ucustan 2.5 saat once aciliyor ve 40 dakika once kapaniyormus.
  • crown  (28.05.16 20:11:23) 
Ya 4 saat online check-in icin galiba, o kadar gerizekalilar ki ne dedikleri anlasilmiyor. Yarin gorecegim artik. Vueling'le ucan varsa, beni bi' rahatlatsa super olacak.


  • evrim halkasi  (28.05.16 20:15:58) 
gayet normal bizim thy ucaklari gibi iste. online checkin yapamadiysaniz havaalanindaki checkin deskine gelin yapin diyor ucus saatinden 40 dakika oncesine kadar


  • seljax  (28.05.16 20:58:10) 
Sırf yazıdan anlaşılan;

12'de olan uçuş için;

Online check-in 8'de kapanıyor.
Havaalanından check-in 9:30'da açılıp 11:20'de bitiyor.

Ama uçuşum yarın demişsin? Ya onlarda bir hata var ya da uçuşun bugün.
  • once  (28.05.16 21:03:23) 
Ya benim kafami karistiran 4 saat mevzusu oldu. Orada online check-in degil de check-in demis ya sadece, zaten telas yapmaya hazirim, yuregim agzima geldi. Ucusum yarin sabah 10'da, ben 6'da Prag'da olacagim. En gec 7 bucukta havaalaninda olurum sanirim.


  • evrim halkasi  (28.05.16 21:12:50) 
büyül ihtimalle "it is not possible to check in less than 24 hours" yazarken "2"'yi unutup 4 hours yazmışlar. 7 buçuk gibi gidip gişeden check in yaparsan sorun olmaz. prag hakkında havaalanına en kolay nasıl giderim vs. gibi soruların varsa da bana yazabilirsin.

edit :

küçük bir araştırmanın ardından aşağıdakini buldum.

You can check in online from the moment you buy your flight and up to 4 hours before departure (except if you're flying from Lisbon, Cardiff, Lyon, Prague, Oporto, Frankfurt or London Heathrow, which only allow you to check in online up to 24 hours before departure).

yani normalde 4 saat öncesine kadar online check-in yapabiliyorsun ama prague'da 24 saat öncesine kadar.
  • king lizard  (28.05.16 22:26:44 ~ 22:33:25) 
@king onu ben de gördüm ama Prag yoktu benim gördüğüm listede hocam. Telaş yapınca salaklaştım heralde,sağolasın. Prag'la ilgili mesaj atacağım şimdi.


  • evrim halkasi  (28.05.16 22:54:58) 
Daha sonra arayip bulan olur belki diye son durumu yazayim. Prag Havaalaninda 24 saat once online check-in kapaniyor, Vueling icin. Ucustan iki saat once check-in kontuari aciliyor, 40 dakika once kapaniyor. Yine de 2,5 saat once orada olmakta fayda var.

Normalde check-in online yapilmazsa ucretli diye biliyordum ben ama degil saniyorum. Herhangi bir ucret odemedim. Hic sorunsuz halloldu her sey. Cevap verenlere de tekrar tesekkurler :)
  • evrim halkasi  (29.05.16 16:48:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.