[]

1-2 ay için internet

1,5-2 ay için adana'ya geldim, kaldığım evde internet yok, telefonumun interneti de bitmek üzere. vodafone kullanıyorum, gidip internet paketlerini sordum ama 1gb 19 tl gibi bir fiyat söylediler. sözlük'te vodafone 10gb 49 tl reklamı vardı ama onun için de taahhüt gerekiyormuş yoksa modeme 160 lira civarı ödemek gerekiyor.

benim aklıma hazır kart vs. tarzı interneti bol olan bi hat alıp ipad'e takıp onu kişisel erişim noktası olarak kullanmak geliyor ama normal kullandığımız sim kartlar onda çalışır mı bilmiyorum, yoksa sadece internet erişimi olan kart mı almak gerekiyor?

şöyle 2 aylık falan kullanabileceğim internet için öneriniz var mı? yardımcı olursanız sevinirim, internetim bitmek üzere.

 
ttnet yazlık internet var. ondan alsan? 2 ya da 3 aylık olabiliyor.


  • anonymice  (28.05.16 17:57:18) 
smile adsl yazlık pakedini buldum ama modem gerekiyor tabii o da 70tl, 1024 kbps 4gb internet 2 aylık 99 tl. internet parası sorun değil de hem boş yere modem parası vermek istemiyorum hem de internet çok yavaş ve limiti düşük.


  • ya ben lan neyse bi sey demiyorum  (28.05.16 18:06:58) 
her taraf wifi dolu. Alt komşu-üst komşu rica et yarısını da öderim dersin. İlla ki bi kabul eden çıkar.


  • hayatbirfilm_basroldesensin  (28.05.16 19:11:23) 
evet çeken wifi'lar var ama kime ait bilmiyorum. apartman görevlisine söyledim ama o da bilmiyor kimin olduğunu. apartmanın garaj kısmına bakan dükkandan bozma dairede oturuyorum, apartmana hiç girmedim bile, üst kata çıkıp kapıyı çalıp yüzümü görmemiş birine interneti paylaşabilir miyiz muhabbetini yapamam :) şu an bulabildiğim tek çözüm vodafone'dan 15tl'ye 1gb tarifeme ek internet.


  • ya ben lan neyse bi sey demiyorum  (28.05.16 19:16:28) 
hattınızı avea'ya falan taşısanız?

hem yeni geçtiğiniz için paketler çok daha ucuz oluyor , hem de sıkılırsanız taahhütü bozar geri döner yine avantajlı vodafonedan devam edersiniz.
avea prime'da 4 gb 19tl mesajı geldi bana 2 gün önce.
öyle çok aman aman da bir paket kullanmıyorum.

ben yazları yazlığa giderken hattımı taşıyorum çözümü onda buldum en uygun o oluyor.


bir diğer önerim hattınız faturasızsa faturalıya geçmek , o zaman da 2 yıllık taahütle çok fazla internet seçeneği verebilir vodafone.
  • tam bir hanfendi is back  (28.05.16 19:26:15) 
vodafone kullanıyorum, maalesef cihaz kampanyası olduğu için hattımı taşıyamıyorum.

ipad'i modem olarak kullanırım diye düşünüp vodafone data hatlarını sordum taahhütsüz olmuyormuş. elimde şu an sadece 1gb 15tl, 1gb'ı geçince her 500mb için 5tl olan tarife var.

avea'yı da arayıp sorayım ama 1-2 ay için adam gibi bir internet pakedi bulabileceğime inancımı iyice kaybettim.
  • ya ben lan neyse bi sey demiyorum  (28.05.16 19:56:46) 
turknet taahhütüsüz internet açtırıp 2 ay sonra kapatabilirsiniz, ama yine modem gerekecek, 70 80 liraya en ucuzundan alıp halledebilirsiniz. aylık 59 tl, 150 gb akn


  • tss  (28.05.16 21:01:41) 
olabilir en mantıklısı o görünüyor şu an, hiçbir şey bulamazsam onu deneyeceğim artık.


  • ya ben lan neyse bi sey demiyorum  (28.05.16 21:31:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.