[]

amsterdam ve paris için kalacak yer tavsiyesi

amsterdam ve paris için kalacak yer önerisi verebilecek var mı?

not: 2 evli çiftiz.


 
çok konfor aramıyorsanız bütçe dostu ve merkezde olsun derseniz amsterdam için www.hostelworld.com öneririm.Yanında başkaca aynı şekilde gemiler bulunmaktadır. Hostel tarzı bir yer için ecomamahotel.com da güzeldir.
2 çift tek evde de kalırız derseniz wimdu airbnb ye de bakmadıysanız bakmanızı öneririm.

  • emininsel  (28.05.16 11:04:33) 
memuruz, çok salaş, 15 kişinin bir arada kaldığı hostellerden ziyade, 4'ümüzün bir arada kalacağı en uygun yer arayışındayız. bütçe 7000 civarı


  • discopolice  (28.05.16 11:05:58) 
esimle amsterdamda itc hotelde kalmistik, yeri cok iyi otel tertemiz kesinlikle oneririm. kanala bakan oda isteyin


  • oscar  (28.05.16 11:39:51) 
paris'te ibis hotel iyi ve temizdi, merkeze azıcık uzak olsa da. metroya çok yakın ama.


  • body electric  (28.05.16 11:41:36) 
Hotel washingtona bakin. Lokasyon mukemmel.
Edit: amsterdam icin otel onerisiydi.

  • innerbliss  (28.05.16 13:13:39 ~ 20:04:38) 
Paris'te kesinlikle güney bankoda kalın. Hatta spesifik olursam 6. arrodissement'da kalın derim. Otel vs bilmiyorum ama Airbnb'de bakarsanız güzel evler bulursunuz, otelden de daha ucuza gelir(hostelden daha ucuza gelmez).


  • noluyo yaa  (28.05.16 13:19:27) 
Amsterdam'da waldorf astoria'yı öneririm


  • kamazz  (28.05.16 19:39:06) 
arkadaş grubu icin en mantıklı seçenek airbnb'den zevkinize göre bir ev tutmanız. Defalarca kullandım ve hep memnun kaldım. Daha önce üyeliğin yoksa ilk kullanımda www.airbnb.com.tr/c/etanasi linki üstünden üye olursan 50 tl gibi bir de indirimin olacak. İyi tatiller..


  • blitzist  (06.06.16 23:56:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.