[]

Bobrek yetmezligi konusunda tavsiye edebileceginiz doktor

Var midir acaba? Izmir olursa guzel olur cevresi de iyidir, ama derseniz ki istanbuldaki su doktora kesin gidin o da olur. Tesekkurler
Babamda bobrek yetmezligi oldugu soylendi diyalize alip takibe aldilar kalici mi girecek diye tespit etmek icin 3 gundur diyalize aldilar o karar asamasinda tek doktora bagli kalmak istemiyoruz..



 
sabahtan beri cevap verilmemiş olduğunu görünce birşeyler yazmak istedim, sorunuzun tam cevabı değil ne yazıkki ama belli ki endişelisiniz. Buna istinaden şunu söylemek isterim. Böbrek yetmezliğinde belirlenmiş tedavi yolları ve yanıt kriterleri vardır. Hastalığın şiddeti somut verilerle ölçülür. Bu sebeple kreatin, elektrolit düzeylerine, tedaviye yanıta göre diyalizi uyugn görmüşlerdir, yine hastalığın seyri ve tedavi yanıtıyla da bunun akut bir böbrek fonksiyonu bozukluğu mu yoksa kronik bir durum mu olduğunu tespit ederler. başka bir doktora sorma imkanınız olmazsa, ki bu konuda başka birini tavsiye eden, soruya cevap veren olmamış, bu sizi sıkıntıya sokmasın. Babanızdaki durumda doktorların kendine özgü veya doktordan doktora değişen tedavi yaklaşımları yoktur. Umarım kısa süre içinde böbrek fonksiyonları normale döner, çok ağır akut yetmezliklerin düzeldiğini gördük. endişe etmeyin, çok geçmiş olsun.


  • curukturpkokusu  (28.05.16 17:54:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.