[]

şarap önerisi

En yakın arkadaşım yeni eve çıktı, hediyesini düşündüm fakat elime geç ulaşacak ben de düşündüm ki bugün de elim boş gitmeyeyim güzel bi şarap alayım. Önerilerinizi bekliyorum




 
metro gross dan bi tane arjantin kap..trepache olabilir..fiyat/performans olarak sahanedir.cabernet sauvigion u tercih edebilirsin.ayni markanin merlotu da var.


  • skyonlife  (27.05.16 15:30:05) 
fiyat aralığı? 9.99'a da var 1000 liraya da biliyorsun.


  • drajalo  (27.05.16 15:31:06) 
@skyonlife metro ters kalıyor biraz ya, keşke yakın olsaydı

@drajalo 70 tl'ye kadar kabul edebilirim önerilerini
  • peanutbutterpuddingsurprise  (27.05.16 15:44:28) 
Neticede uzun bir süre yıllandırsın maksadıyla bir şarap almayacaksınız. Benim fikrim, birlikte akşam yemeği yemeyeceğinizi varsayarak, hafif bir rose ya da blush almanız. Böylece siz sohbet ederken dolapta soğuttuğunuz rose ya da blush'ınızı açıp, birlikte yudumlayabilir, yeni evde geçireceği güzel günler adına beraber kadeh kaldırabilirsiniz.

Kırmızıyı yerinde olsam şimdi tercih etmezdim. Eve yerleşince, güzel bir akşam yemeği kırmızı için daha iyi bir seçim olurdu.
  • sarap dumani  (27.05.16 17:00:46) 
@sarap dumani çok mantıklı aslında ama çok hafif kaçmaz dimi? Niyeyse öyle bi düşünce oluştu kafamda, direkt eve gitmiyoruz bu arada dışarıda buluşup gidicem.


  • peanutbutterpuddingsurprise  (27.05.16 17:07:34) 
DLC shiraz al 30 TL civarına.

Ben 70 TL'lik birçok şaraptan daha çok sevmiştim
  • turkuaz  (27.05.16 17:19:48) 
  • pispinti  (27.05.16 17:25:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.