[]

üçü bir arada vb. şeyler

zararlı mı? Günde 1 ya da 2 kez içen kişi için?




 
Ne yönden zararını sorduğuna göre değişir. Spor yapan birisi için bence gereksiz şeker yüklemesi hem de 2 tane içsen 160 calori eder.


  • gozu acik sevisen yahudi  (27.05.16 14:16:42) 
ben de önceden çok içiyordum her sabah aç karnına uyanır uyanmaz içerdim artık bıraktım 3in1'i. zararlı söylentilerine bakarak. gerçi şimdi de aynı şekilde nescafe içiyorum. yine her sabah yine uyanır uyanmaz.
:) soruna cevap olmadı ama.

  • hayir bu koyden olsam nolcak  (27.05.16 14:23:23 ~ 14:23:36) 
zararsız demek zordur ya çünkü içerisinde kimyasal maddeler var sonuçta.

ben sade filtre kahve tüketmeye çalışıyorum öyle yapsan sanırım 3ü1arada'dan daha iyi olur.
  • tamam onu da ben yaptım  (27.05.16 14:34:50) 
Granül kahve tek başına sakat zaten. Şekeri söylemeye gerek yok. Krema da kötü.


  • arnold schwarzeneger  (27.05.16 14:44:35) 
Bir tane faydası yok. Zararı da var. İçme.


  • yirmisantim  (27.05.16 14:49:06) 
kesinlikle zararlı ve günde 1-2 fincan fazla bile. "granül kahve zararlar" diye gugılla zaten görürsün. detaya girmeyeyim şimdi. 3'ü 1 aradalar iyice zararlı. yoğun miktarda şeker var bir de o kadar kimyasalın üstüne. coffee mate falan gibi tozlar da hiç masum değil. Kısaca tavsiye etmem.


  • freakme  (27.05.16 15:18:06) 
instant kahveler artık nasıl bir kimsyasal yapısı varsa beni ishal yapıyor :/ o yüzden filtre kahve veya normal kahveyi tercih ediyorum.


  • yue  (27.05.16 16:08:45) 
1. Bağırsak sistemini bozar.

2. Bire bağlı olarak bağışıklık sistemini bozar.

3. İçinde deli gibi yapay şeker var. Gerisini sen düşün artık.

Hiçbir güç bana o sözde kahvemsi şeyi içiremez.

Ayık kalmak istiyorsan;

Doğal limon suyu iç.

Sonra da yeşil elma patlat.

İlle içeçeksen de ılık ballı süt iç:)
  • mza  (27.05.16 17:31:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.