[]

Gül ne kadar dayanır?

Çiçekçiden bir tane gül alacağım, hediye maksatlı. Bunu bi vazoda suyun içine koysak ne kadar dayanır?

bir de, bir şehirden başka bir şehre nasıl taşımak lazım gülü?

gül yaprağı nasıl kurutulur, bu da son olsun :)

teşekkür ederim.

 
Bir çay bardağı suya bir çay kaşığı olacak şekilde, votka dökün. normalden daha uzun süre idare eder. bir şehirden başka bir şehre gül taşıma. gül yaprağını da alacak kişi kurutmayı dert etsin.


  • Polaroid  (27.05.16 14:09:49) 
Buzdolabi posetinin icine ufak bir yumak islatilmis pamuk koy. Gulun dibi pamugun icinde olsun. Su dokulmez ve hep islak kalir. Gerekirse pamugu tekrar islatirsin. Ayrica vazoya koyacagin zaman sapinim en ucunu bicakla cicekcilerim yaptigi gibi sivri bi sekilde kesmen lazim.tasirken en uctaki iletim borulari havaya maruz kaldigi icin kurur. O kisim kesilirse daha uzun saklanabilir.


  • curukturpkokusu  (27.05.16 14:27:13) 
ben sana gülüm demem, gülün ömrü az olur.
gidilecek sehirde gül mü yok? sehiren sehre gül tasinmaz, heder olur o gül yollarda.
yaprak kitap sayfalari arasinda kurutulur.
gülün kendisi de kuru ve serin yerde bas asagi asilarak kurutulur. bazilari sac spreyi de sikiyor, ben hic denemedim.
  • pilav  (27.05.16 14:37:55) 
normal şartlarda ortalama 5 gün dayanır.


  • tolga asp  (27.05.16 15:12:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.