[]

Pasaport Sorusu v3729

Haziran'da AB'ye vizesiz gitme muhabbeti için yeni pasaportlara geçilecekti ya, o iş yine ertelendi mi acaba?

Yenilenecekse biraz daha bekleyip öyle alayım diyorum ama seyahat vakti de ufaktan yaklaştığı için daha da uzayacaksa bunlara güvenerek kendimi yakmak istemiyorum.


 
Sen al pasaportunu haci bekleme hele ki yaz geliyor sira baya uzundur simdi


  • condom kurşunu  (27.05.16 12:08:37) 
Sen al pasaportunu. 1998'de de AB'ye tam üye oluyorduk, o işleri beklesek hiç bi iş yapamayız. Büyük ihtimalle de olmayacak zaten..


  • nrmnm  (27.05.16 12:17:04) 
ertelendi


  • victum  (27.05.16 12:46:23) 
yalan o iş, al pasaportunu.


  • peggy  (27.05.16 12:48:02) 
ertelendi ve şu sıralar emniyet müdürlükleri yoğun. ileri tarihe randevu veriyorlar. bir an önce işlemlerini başlat.


  • fever  (27.05.16 12:48:35) 
vizesiz seyahat falan hayal unutun bence.
sen direk al pasaportunu yarına plan yapma bu ülkede

  • basond  (27.05.16 12:53:39) 
Ya benim de ekimde pasaport surem bitiyor. Yeni pasaportlar cikicak diye bekliyorum acikcasi. Vize yalan Evet Ama pasaportlar bu yil degisecek diye biliorm bn. Simdi cikartsak 3ay sonra bikere daha cuzdan bedeli odemek sacma geliyor.


  • solenkol  (27.05.16 14:21:13) 
bu yaz bir yerlere gitme niyetiniz varsa mecburen çıkaracaksınız. saçma mı? evet.


  • fever  (27.05.16 14:27:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.