[]

Tek başına tatile çıkmak. Nereye gidilir?

Çok bunaldım bu sene. tatil planları yaptığım çok yakın arkadaşımı da kısa zaman önce kaybettik. başkalarıyla gitmeyi de hiç içim almıyor. zaten öyle sosyal bi insan da değilim ama tek başına bi yere gidince garip gözle bakılıyor mu acaba. sessiz sakin takılmalık nereyi tavsiye edersiniz? bir de arabayla mı gitmeli yoksa otobüsle felan mı?




 
Artvin çok güzel diyorlar.


  • nedendir bilinmez  (27.05.16 10:37:17) 
artvin şavşat aşırı güzel. ama çok uzak :) otobüsle gidersem yaylalara çıkamam arabayla da tek başıma cesaret edemem


  • genc irisi  (27.05.16 10:41:58) 
garip gözle falan bakılmaz. ben tek başıma çok çıktım tatile. o konuda kafanız rahat olsun. bence arabasız gidin. bi de onu düşünmeyin. gönlünüzce takılın.


  • nigeo  (27.05.16 10:43:34) 
artvin şavşat'a bende gelirim! ama sadece hafta sonu gideceksek :P

bence kesinlikle araba ile gitmelisin sonuçta gittiğin yerde bir çok yere girip çıkmalısın ki keyfini çıkar, otobüsle bu çok zor olacaktır.

bir de gerçekten tek başına çok sıkılmaz mısın ki :/
  • tamam onu da ben yaptım  (27.05.16 10:54:26) 
peki tek giden arkadaşlar akşamları felan ne yapıyodunuz nasıl zaman geçiriyordunuz?


  • genc irisi  (27.05.16 10:55:03) 
Bu yaz ayarlayabilirsem ben tek çıkacağım misal. Normalde de yalnızlıktan hoşlanan biriyseniz hiç sorun olmaz, bol bol kafa dinlersiniz. Bence vizesiz turları değerlendirin. Ya da vaktiniz varsa vize alın balkan ülkelerine falan gidin.

Edit: Gündüz çok gezeceğim için zaten akşam it gibi yorgun olurum. Önce güzel bir akşam yemeği yerim sonra biraz daha şehri turlarım ardından bir cafeye falan oturup bir şeyler içerim. Ardından otele dönerim, o gün çektiğim fotoğraflara falan bakarım, onları laptop'a atıp yedeklerim, biraz müzik dinleyip sosyal medyada gezinirim ve uyurum. Plan bu.
  • köstebek kurabiye  (27.05.16 10:55:59 ~ 11:00:52) 
ben genelde önce odamda içiyorum biraz.
sonra birkaç mekanda içip kendime sosyalleşecek(!) arkadaş bakıyorum.
:)

bir şey çıkmazsa da odama dönüp biraz daha içip zıbarıyordum.
  • nigeo  (27.05.16 10:56:36) 
Artvin den sıkılınca Batum'a geçersin.


  • poseidon1  (27.05.16 11:04:14) 
haftaya cuma interraile çıkıyorum tek başıma.


  • skid row  (27.05.16 11:16:46) 
batum zaten içimde uhde kaldı ama ben yurtiçinde bile hafif tırsarken batuma tek gidemem diye düşünüyorum. ama akşamları önce odada içip sonra dışarı çıkma fikri hiç fena değilmiş.


  • genc irisi  (27.05.16 11:17:05) 
ben de tek gitmeyi düşünüyorum bu sene. biraz araştırdım, olympos'un yakınındaki çıralı çok hoş görünüyor kafa dinlemek için. bir bak istersen. soruyu takip de edeyim, daha iyi bir alternatif çıkar belki.


  • normalisoverrated  (27.05.16 11:57:35) 
Tek basina seyahat etmek, tatil yapmak cok guzel.

Tek oldugun icin yeni insanlara daha acik oluyorsun, gittigin bir barda, sahilde surda burda yeni insanlarla tanisabilmen cok kolay.

Aksamlari cafe, bar, pub vb. ya da o an ne etkinlik varsa.
Yeni bir yerde olunca nasil sikilir ki insan :)

Ayrica kafa dinleme tatiliyse gece erkenden yatmanin da bi zarari yok. Biraz kitap okuyup/yazi yazip, sonra 10-11 gibi uyumak da cok guzel.
  • kuehles blondes  (27.05.16 13:24:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.