[]

torrent cahiline yardım (cuma cuma sevaba girin)

şimdi ben bu torrent ve video formatları konusunda kör cahil biri olarak eve aldığım televizyonun (uhd 4k) çok güzel bir alet olduğunu ebeveynlerime kanıtlamak için yüksek kaliteli görüntülere ihtiyacım var. kickass'e girdim ama başlıklarla birbirimze bakıp duruyoruz öyle 25 dakikadır.

tv'deki usb 3.0'ı destekliyor ama bendeki depolama aygıtları 2.0 olduğundan 4k video video oynatma şansım yok dimi? olsa bile verimli olmaz dediler doğru mu? eğer doğruysa 1080p videolar da işimi görür.

birkaç konuya girdim ama başlıkları hiç anlamıyorum, mesela "sibel_kekilli.dvdrip.avc.5.1_sample.mkv" gibi ibareler var, eminim bunlar güzel şeyler ifade ediyor ama anlamıyoz işte gardaş. mesela youtube'dan bir heves 1080p mp4 formatlı bir video indirip tv'ye attım ama görüntü çamur gibiydi, meğerse her format olmuyormuş. konuyla bu kadar alakasızım.

bana şöyle 4k veya full hd olarak izleyebileceğim, uygun formatlı (tv çoğunu destekliyor) birkaç torrent linki atarsanız (müzik klibi olur, fragman olur, belgesel olur hiç farketmez) indirip flash'a atayım. akşam eve gidince de aileyi mutlu edeyim benimle gurur duysunlar.

ilgilenen olursa çok teşekkür edeceğim kendisine.

moderasyona not: bildiğim kadarıyla torrentten yasal içerik de indirilebiliyor o yüzden telif hakkı gerekçesiyle silecekseniz lütfen uyarın gerekli yerleri düzenleyeyim, o kadar yazdık boşa gitmesin.

 
sibel kekilli ile ilgili açıklamayı ben yapayım sana.

sibel kekilli, bildiğimiz sibel.
dvdrip, dvd'den riplenmiş.
avc, tr.wikipedia.org Advanced Video Coding (MPEG'dir)
5.1, Dolby, DTS gibi 5+1 Surround ses sistemleri ile uyumludur demek. (Uyumlu olmadığında 5+1 bile olsa 2+1 gibi çalışır.)
mkv, video formatıdır.

televizyonunuzun mkv çalıştırıp çalıştırmadığını kontrol ediniz. büyük ihtimalle çalıştırıyordur.

görevdeyim, şirket içi torrent'e giremiyorum. sorry
  • Polaroid  (27.05.16 09:24:25 ~ 09:24:34) 
Sıralı tam liste şurada var:
www.eddieoneverything.com

Sağlam .mp4 yerine sağlam .mkv ara mesela. Bir de torrent'in ilk sayfasında ekran görüntüleri oluyor, çamur gibiyse/Korece altyazı gömülüyse indirmene gerek kalmaz bu durumda. Yorumlar da bir başka kaynak; 10 kişiden 7'si bok gibiydi demişse bi zahmet indirme o torrenti de.
  • chicha  (27.05.16 09:36:25) 
youtube'daki 4k videolara bak. onlarda bir miktar sıkıştırılmış olacağı için memnun etmeyecektir belki. tam 4k için üyelikli torrent sitelerine bak bence.


  • sutlu nescafe  (27.05.16 10:43:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.