[]

Kitap yazarak para kazanmak

Diyelim ki 200-300 sayfalık bir roman yazdınız. Bunun baskı maliyeti ne olur ve bundan gelir elde etmek için (kara geçmek için) en az kaç adet satılmalıdır?




 
kitabı kendiniz bastırabilirsiniz, bununla ilgili entryler var.

ama kitap yazarak para kazanmanız imkansıza yakın.

isim yok anladığım kadarıyla,yakın zamanda böyle para kazanabilen tek kişi martian ın yazarı sanırım.

benim önerim, romanınızı tamamen bedava koyun, isim yapın, motivasyon ile ikinci romanı yazın yayınevleri ile anlaşın.

isim olmadan yazarlıkla para kazanılmıyor.
  • kurnaz  (26.05.16 22:23:01) 
Wattpad gibi bir yerde isim yapıp kitap çıkartmak iyi olabilir.


  • six packsiz  (26.05.16 22:26:58) 
Kıyıdan köşeden yabancı dil kitaplar bul çevirip harmanlayıp işisel gelişim kitabı yaz. Moda bu.


  • ThomasJefferson  (26.05.16 22:37:07 ~ 22:37:37) 
300 sayfalık bir kitabı 2 bin adet bastırırsanız tanesi 1.20 kuruşa mal olur. Yayıncının basması için, kitapları dosyalar haline getirip yayınevlerine göndermen ve beğenilmesini umman lazım. Isimsiz bir yazar olarak basılırsa etiket fiyatı üstünden yüzde4-6 arası alırsın. Getir kitabını biz basıp dağıtalım şeklinde reklam yapan yayınevlerine sakın bulaşma. Kitabını maliyetinin beş katına basarlar ve sonra da satılmıyor diyip kitapları kucağına verirler.


  • a r a m i s  (26.05.16 23:40:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.