[]

muavin ne yapmaya çalışmış

gizlice mastürbasyon yaparken yanlışlıkla mı kıza zarar vermiş? Yoksa gerçekten kasıtlı olarak mı kızın yüzüne bulaştırmış? ikincisiyse bu işin sonucunu hiç mi düşünmedi?

bir de dünya basınına düştü mü?


 
mastürbasyonu kızın ense kökünde saklanarak yaptığını falan zannetmiyorum, o yüzden ikincisi diyorum.

kendisi sanıyorum insanlıktan nasibini almadığı gibi akıldan, mantıktan da nasibini almamış bir orospu çocuğu olduğu için böyle bir şey yaptı.
  • naberabi  (26.05.16 20:55:29) 
Bu nasıl bir soru, sorunun anlamını cozemiyorum ki? Gizli masturbasyon ve kasıtlı masturbasyon yapmak ne demek? Bu soruyu ureten dusunce yapisini kavrayamiyorum ki. Kasitli neden boyle bir sey yapılsın? Bunun kasıtlı yapılması ne demek?


  • shadowcat  (26.05.16 21:00:51 ~ 21:01:37) 
elinde bardak mı ne varmış. Sanırım kız uyuyor farketmiyor diye kıza bakarak mastürbasyonu bitirip bardağa boşalacaktı. Sonra da kimse farketmeyecekti ama sonunda istediği gibi yönlendiremedi.
Yazarken bile kusacak gibi oldum.

  • medievalman  (26.05.16 21:06:14) 
Medievalman +1
evet elinde birşey oldugunu okumuştum bardak ya da dergi gazete türü birşeyler, sıçratmış heralde

  • Erensq06  (26.05.16 21:40:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.