[]

evli çiftlere karışan ebeveynler

iki taraf da karışıyor. örneğin en fazla 25-30 bin destek oluyorlar ama 500 binlik ev borcunun altına sokmaya çalışıyorlar 8-10 yıl kredi çektirip.
tatile gitsek suç eve bir şey alsak suç korkumdan araba yenileyemiyorum. en ufak harcamada hayırlı olsun yerine "ev için para biriktirin" cümlesini duyuyoruz.
Herhangi bir maddi destek de yok, kendi paramızı kazanıyoruz.

bayramlar tatiller sorun "niye buraya gelmedin", "niye oraya gittin"
herhangi bir olay anlatınca gülüp geçmek yerine sürekli nasihatler geliyor.

çok bunaldım. uyardım da ama değişen bir şey yok. Ne yapmalı? bir yol gösterirseniz sevinirim.
aileler anadoluda, başka şehirlerde.

 
çok muhattap olmayın. artık sizin aileniz onlar değil, eşiniz.


  • sta  (26.05.16 20:32:06) 
E söylemeyin her aldığınızı, her yaptığınızı? Hayatınızla ilgili her detayı bilmek zorunda değiller ki.

Bazı aileler böyle maalesef, ciddi bir şekilde konuşup bu tutumlarının sizi rahatsız ettiğini eşinizle birlikte anlatın. Hala anlamamakta ısrar ederlerse tepki koyun biraz. Duzelmiyorlarsa da dediğimi yapıp söylemeyin hicbir şey. Hem de baska sehirdelermis. Onlar da kendi gönüllerince sizin iyi olmanızı istiyorlar belli ki ama baskı oluşturduklarının farkında değiller sanırım.
  • fraise  (26.05.16 20:35:10) 
sadece maddi konular değil ki, her şey.
gelip gidiliyor muhattap ile olunuyor.

  • Sarix  (26.05.16 20:39:54) 
Sonu yok. Muhtemelen de durduramayacaksiniz. Onun icin saklayin. Ne yaptiginizi ne ettiginizi. Zaten ayri sehirlerdesiniz.


  • allah yazdiysa bozsun  (26.05.16 20:41:23) 
bosa gıtsın


  • bryan fury  (26.05.16 20:50:14) 
kusura bakma ama benim bu ailelerin karismasina kafam atiyo


sikerim sizin desteginizi de akil vermelerinizi de diyip susturmak gerek bence. anne baba x y z ne bok olursa olsun herkes haddini bilmeli bu hayatta
  • seljax  (26.05.16 21:03:06) 
Vallaa ben tersliyorum. Ama sizde işe mi yarar ters mi teper bilmem. Bayramda niye buraya gelmedin falan sorularına biraz kafa dinleyelim dedik diyip geçiyorum. Ya da ev falan konusu acarlarsa "alın bi müstakil ev de torunuz bahçesinde koştursun" diyorum. Ev almayacakları kesin ama bir daha lafını etmiyorlar.

Biraz pislik bir insanım evet ama bende işe yarıyor. Denerseniz kendi riskinizi kendiniz alın.
  • babilbaligi  (26.05.16 21:30:12) 
kardeşim de aynı dertten muzdarip, çare bulamadım


  • gazozailacatmauzmani  (26.05.16 23:19:53) 
Baska şehirlerde olması açısından çok şanslısınız aslında . (Tabi çok sık gelmiyorlarsa ) çok fazla iletişimde bulunmayın ya da herşeyinizi anlatmayın .

Eşiniz sizin aileniz sta +1

Ben çok çektim bu konuda ama düzelmezler iyileşme beklemeyin sadece uzak durun eşinizle ilgili bişi asla anlatmayın .

Benim annem babam bi kere olsun karışmamışlardır bana ve evliliğime ama kaynanadan neler çektim ben bilirim . Ama siz baya dengeli görünüyorsunuz bu soruyu sorduğunuza göre , umarım ki çözülür
  • lilidance  (26.05.16 23:21:19) 
he de geç


  • drajalo  (27.05.16 14:28:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.