[]

alt kata kaçan su, banyoda su yalıtımı ama nasıl?

şimdi bizim banyodan alt kata su kaçıyormuş biz tatildeyken bi ara hatta patlamış akmış falan. eski borular varmış biz de tüm banyo tesisatını pvc borularla yaptık ve duvara falan gömmedik. tesisat bildiğin dışardan gidiyo beyaz plastik borular. daha sonra yine şikayet oldu alt kattan su geliyor diye. bu sefer bi daha baktırdık küvetin giderinde büyük bi çatlak varmış onu da değiştirttik. şimdi yine şikayet gelmeye başladı alt kattan su sızıyor diye. sanırım bu sefer küvetin yanındaki seramiklerden sızıyor su. benim sorum şu bu seramikleri banyonun tabanını falan kırmadan dökmeden böyle bi malzemeyle yalıtmak mümkün müdür?
www.sahibinden.com?
www.sahibinden.com?
bunlar gibi bişi sanırım aradğm ama bilemedim pff

 
o tip malzemeler ile yalıtırsınız yalıtmasına ama bir-iki ay sonra tekrar akar. malesef bu sızıntı işler kırdırmadan kesin olarak çözülmüyor. tecrübe ile sabittir.


  • metox  (16.11.09 13:13:49) 
tekrar komple derz yaptırsanız belki düzelir. biz o şekil terastan yağmur suyunun gelmesini engellemiştik.


  • vincenzo  (16.11.09 13:23:25) 
kalekim'in ultra fuga diye bir dolgu malzemesi var, bir sorusturun. yine oyle yillarca dayanmiyor ama hic olmazsa iki-uc sene rahat edersiniz.


  • dahicocuk  (16.11.09 13:46:38) 
ev sigortalı ama o dallamalar öyle hepsini kırmıyo, gelip bakıolar aa şurda problem diyip 15cm karelik bi alanı kırıp yeniden kapayıp gidiyolar. böyle en az 3 kere geldiler. biz de artık eeehh eytera bea moduna geldik. tamamen kırdırıp yaptırmak 2-3 bine patlayacak bize şu an öyle extra bi masrafa girmek istemiyoruz doğal olarak. kale nin o malzemesine bakıcam. teşekkürler.


  • rentts  (16.11.09 13:52:53) 
ayrıca bilginiz olsun, bazen bu su kaçırma işleri bir üst kattan dahi olabiliyor. yani sizin tesisatta bir problem olmamasına rağmen üst katınızdakinin banyosu arızalıysa sizi es geçip bir alt katı yamultuyor olabilir.


  • hevipeyra  (16.11.09 17:05:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.