[]

Yurtdışındaki kardeşi spotify aile paketine nasıl üye yaparım?

Erkek arkadaşımla ben aile paketi kullanıyoruz. Kardeşimi de bu pakete ekleyeceğim ama yurtdışında yaşıyor o, bizim pakete üye yapmanin bir yolu var mı? Yurtdışında olması sorun mu? Onun yaşadığı yerde türkiye'nin 3 katından biraz daha fazla aylık ücret. Boşuna ödemesin diyorum. Teşekkür ederim şimdiden herkese.




 
Spotify kredi kartina bakiyor.

Ben de yurtdisinda yasiyorjm ama tc kredi kartim var. direkt trdeki ucret neyse onu cekiyor.

Burada yasayan arkadaslarla da family yaptik zaten biz. Ekleyebilirsin yani.
  • kuehles blondes  (26.05.16 14:39:38) 
türkiyede kullandığım paketi aylarca yurt dışında kullandım, herhangi bir sıkıntı çıkmadı. o da sizin ailenizden sonuçta, sıkıntı çıkarmaz ayrı ülkelerde olmanız.


  • fakyoras  (26.05.16 14:40:20) 
Ama Spotify'ı ben ona turkiye'de yükledim tatile geldiğinde. Geri dönünce 1 hafta sonra kapanmıştı, başka ülkede diye. O yüzden merak ettim.


  • fraise  (26.05.16 14:42:13) 
Kendi ulkesinde spotify var mi?
Ben hindistana gittigimde olmustu. Orada yoktu spotify, bi sure sonra kapanmisti.

  • kuehles blondes  (26.05.16 14:48:12) 
Ha bir de premiumda o fark olmuyor bildigim kadariyla.


  • kuehles blondes  (26.05.16 14:49:12) 
İsviçre'de kardeşim. Dolayısıyla var. Ben de her gittiğimde kullanıyorum gerçi öyle bakınca.


  • fraise  (26.05.16 14:52:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.