[]

gittiğiniz en acayip yer/ortam neresi?

soru başlıkta.

benimki mesela ortam olarak iskandinav ülkelerinde bir somalili barı. içeri girdik iki türk. silme zenci içerisi. bize bir bakıyorlar dedim dövecekler bizi kesin. hayatımda bu kadar eğlendiğim bir ortam olmamıştır.


 
Jackson, Wyoming ABD Cowbow Bar

Prag, Çek Cum. Seks Makineleri Müzesi

Salt Lake City, Utah ABD Mormon Ana Kilisesi

Slovakya Trenčiansky Hrad Orta Çağ Köyü

Polonya Auschwitz Hitler'in Gaz Odaları

Idaho Yellow Stone Ulusal Parkı Geyserler

Aklıma bunlar geldi...
  • Traveller  (26.05.16 11:48:59 ~ 11:53:31) 
Sanirim gezip gordugumuz yerler harici biraz deneyimledigimiz ortamlardan bahsediyosun.

Trye otostopla donerken bulgaristan'da otoban kenarinda turk genelevine girmek. Tircilarin kizlari hoplattigi, jacklerin su gibi aktigi ortama sahit olmak. (Cinsiyet K)

Krakowda rabarbar diye bi bara girmem. Daha girmeden kapida sigara icen tipin "girmek istedigine emin misin" demesi. Icerdeki tek disi kisi olmam ve abik gubik insanlarin sirayla masama gelmesi. Yigitlige bk surdurmucem diye bi sure inatla kalkmamistim :D

Norvecte kurt lokantasi. Daha yurtdisinda yasamaya baslayali 3-4 ay olmus. Norvece gittim. Cok da aciktim ama mcdonalds bile asiri pahali. Norvecli arkadasim da beni "gocmen lokantalari ucuz" diye bi kurt lokantasina goturdu. Hayatimda yedigim en guzel kuzu eti yemeginden biriydi. Ama icerde kurdistan bayraklari, iste roj tv acik filan derken ben tirstim. Turkce konuscam (baska turk arkadas da vardi benle gelen) bizi kovcaklar kesin filan diye. Tam tersine turkce konustugumuzu duyunca tatli, cay ikram ettiler, turkce konusmaya calistikar filan. O zamanki on yargilarimdan utanmistim :)

Japonyada full suudi araplarla (nasi buldum 8-9 tane suudi bilmiyorum) karaokeye gitmem shjdjd

Ilk etapta aklima gelenler bunlar. Gezilip gorulen mekan olarak da var baya ilgi cekici yerler.
  • kuehles blondes  (26.05.16 12:30:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.