[]

Damien Rice konserine gideyim mi

müziğini çooook seviyorum ben bu adamın. öte yandan konser İstanbul'da tabii ben uzaktayım 8 saat sürüyor otobüsle. gidersem iş yerinden de bir gün izin almam gerekecek. eşim istemiyor o kadar masrafa değmez diyor ama benim çok istediğimi de biliyor gidersem kötü olmaz yani. hem bir kişinin gitmesi daha ekonomik olur aile bütçesi açısından :)

birlikte gitsek çok daha mutlu olurdum ama eşimin pek ilgi alanına da girmiyor böyle şeyler o kadar masrafa değmez demesinin sebebi de o. hem zaten ömrüm boyunca kaç kere böyle konsere gideceğim ki, ne yapayım alayım mı biletimi siz ne dersiniz?


 
eşin istemiyorsa ve sen istiyorsan sorun gidip gitmemek değil birbirinizin dediğini çiğnemek.

Eğer gerçekten gönlü ya beraber gideriz ya hiç gitmeyiz ise onu ikna et ve gidin.
Burada bekar olanlar git tabi dinleme falan diyecektir ama o işler öyle olmaz.

İkna et ikiniz birden gidin.
  • basond  (26.05.16 11:31:54) 
bence de yalnız git. belki de buradan gidecek birisi çıkar hem, belli mi olur birlikte gidersiniz.

ben basond'un tam tersi düşünüyorum; evliliklerde bi tarafın sevmediği şeyi sırf eşi seviyor diye yapması olumlu değil olumsuz durumlara sebep olur bence. ilişki dinamikleriyle de alakalı tabii, adam kızar mı bilmiyorum.
  • baba jo  (26.05.16 11:32:03 ~ 11:34:04) 
basond
çok dil döktüm ya mümkün değil ikna olması. zaten o kadar yıldır evliyiz birlikte sadece bir kere konsere gittik adam konser sevmiyor. gideceğim yerde öyle sıkış tepiş değil Zorlu'da oturmalı falan tiyatro gibi.

  • yue  (26.05.16 11:36:14 ~ 11:36:23) 
işte kilit burada, eşin konser sevmediği için gelmiyor ancak tek başına gitmene kızmıyor ise ve gider böyle daha az olur diyorsa git.

Yok asla seni tek göndermem gidersek beraber gideriz ancak bu da gereksiz pahalı olur o yüzden ikimizde gitmeyelim, asıl konu seni tek göndermemek diyorsa da sana kalmış.

Ne yaparsanız yapın birbirinizi çiğnemeyin mutlaka orta yol bulun derim. Yarın sen de geçmişte şöyle yapmıştınlarla karşılaşmayın.
  • basond  (26.05.16 11:43:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.