[]

nokta nokta çocuğu muavini neden serbest bırakmışlar

hukuken falan anlamam ama böyle adam nasıl göz altına alınmaz ya. sebebi nedir salınmasının ifadeden sonra?




 
hukuk değil hakimlerin aldığı eğitim ve önceden alınmış yargıtayda tescillenmiş benzer karar örnekleri.

Türkiye'de yargı neresinden tutsan elinde kalir. Hani izlersiniz ya filmlerde cinayet silahı ve ceset ortada yoksa şüpheli kişiye açılan dava ilk celsede düşer, türkiyede bu böyle olmuyor. hakim bu piç kesin yapmıştır diye ortada hiç bir delil olmadan, sırf tipine uyuz olduğu adamı 5-10-15-20 yıl hapse gönderiyor.

Bu hakimler çoğunlukla darbe zamanlarında yetişmiş hakimler, özellikle 90'lar ve 2000 başlarında tüm hukuk öğrencileri aşırı derecede politize idi ve onlara öğretilen hukuk değil, judocracy üstünlüğü idi. ne siyasetçi karşı çıkabiliyor ne başka biri.
  • vapurlarfalan  (26.05.16 05:23:34 ~ 05:27:57) 
tutuksuz yagılanacak. tutuklanmasını gerektirecek bir durum yok. yani delilleri karartma veya kaçma şüphesi olan kişiler tutuklanır.


  • cekilmis gayfe  (26.05.16 08:51:33) 
Vapurlarfalan +1

(Gozlerim yasardi...)

Ama keske bir mutlak gucu elestirirken bir baska mutlak guc olmaya calisan malum kisiye tapmayi biraksan. Ikisinin benzer oldugunun farkina varsan...
  • Traveller  (26.05.16 09:24:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.