[]

Çapkın siyasiler

Bu adamların genelde eşleri çirkin.Özellikle akpdekiler bu erkeklerin etrafında çok genç ve güzel kızlar var.Bumlar hiç bu kızlara yürümüyolar mı ? Ne diyosunuz buna ? Adamlar güçlü makam para ün de var




 
onlar o kizlara yuruyolar elbette. arabanin en iyisi, evin en iyisi bende olsuncu ortodoks islamcilar kizlarin da pesinden kosmayacaklar mi? cok iyi sikis de donuyor yani, merak etme.


  • needmoreweed  (26.05.16 04:12:33) 
AKPnin tee ilk döneminde bizim kıytırık ilçeden esnaf bi adamı nasılsa sıra gelmez buna diye yazmışlar listeye -ilde AKP tulum aldı, sağ partiler baraja takıldı derken bizim ilçenin hiç gelmeyen sırası gelip o salak vekil oldu

bu gerizekalı eşini ve çocuklarını hiç ankaraya götürmedi bile. onlar kıytırık ilçemizde kaldılar (tabi ilçede tek hobisi apartmanlar dikmek olamazdı, arada gelip çocuklarını görüyordu)

neyse hepimiz sekreteri/metresi olan hatunu gayet biliyorduk, tüm ilçe biliyordu zira hep onunla geziyor, ankarada da onunla 7/24 takılıyordu. güzel filan da değildi de işte adamın kapasitesi o kadardı.
  • niye ama  (26.05.16 04:19:45) 
vapurlarfalan seni kisneyerek okudum kardesim. Kafan cok guzelmis gule gule kullan.


  • tezek  (26.05.16 07:59:38 ~ 07:59:55) 
Dostum bence o kadinlara cirkin demen yanlis. Birincisi ben adamin karaktersizligine bakarim. Adam karakterisizin teki kotu bir siyasetci olacak ornegin, ama karisini annesini babasini bu ise karistirmam. Buyuk olasilikla ayni bos zihniyetin urunleri hepsi ama fiziksel ozellikleriyle karakterleri ayri seyler.

Cenkist ve Vapurlarfalan - 1
  • Traveller  (26.05.16 09:27:44) 
Bu politikacıların çoğunluğu evlenirken öyle makam, erk sahibi değillerdi; arada görücü usulü evlendiğini söyleyenler zaten bol. Kadında gözü olma seçeneği pek olmamış evlenirken.

Tabii günahlarını almayayım da, çoğunun tipinde zaten "Metresime ev açtım" tipi var. Bakan olduktan sonra peşinde dolanan sayısı da artmıştır. Bir yandan "Ben muhafazakar aile yapısına önem veriyorum, aile hayatı kutsaldır" diye dolanan ama gizli kapaklı binbir iş çeviren insanlar olduklarına inanıyorum. Tabii, elimde kanıt yok; sadece ben öyle olduklarını düşünüyorum.
  • aychovsky  (26.05.16 09:32:23) 
adam audi a8 veya mercedes s300 binecek en iyi evlderde oturacak ama eve gittiğinde cingene bohçası gibi karıyla yatacak öyle mi?

çoğunun dostu var(onların tabiriyle) hatta geçen eski bakanlardan biri özel güvenlikli siteye girerken güvenlik kime geldiğini sorunca kavga etmişti basına hasta ziyeretine gitmiş vs diye yansıdı sen inandın mı buna. güvenliğin kime geldiniz sorusuna bu kadar sinirlenecek ne olabilir? tabi başka birine gitmediyse?

@vapurlarfalan sen nasıl bir akoğlasnın öyle halkın %52 çok övülecek bir şey değil ben o halkı iyi biliyorum s.ke sürülecek aklı yok.
  • mrthany  (26.05.16 11:07:02) 
@mrthany sağol etiket için.

"akoğlan" sözünü 847'inci sıradan "Geçmişten Günümüze NAZI-vari Terimler ve Deyimler " sözlüğüme yaftalama/etiketleme/sınıflandırma başlığı altında ekledim.

Bu halkın senin veya bir başkasının uzvuna sürülecek aklının olmadığını zaten biliyordum, bu gerçeği de kabul etmene sevindim. Aklı o s.ke sürülenler düşünsün.
  • vapurlarfalan  (26.05.16 11:37:36) 
@vapurlarfalan

Çok kesin yargıların var. Geçen AKP'li değilse PKK'lidir diyordun şimdi AKP'li olmayanları Nazi listene alıyormuşsun. Çok abartı değil mi bu artık?
  • Traveller  (26.05.16 11:40:55) 
@Traveller

Ne geçen "AKP'li değilse PKK'lidir" diyordum ne de şimdi AKP'li olmayanları Nazi listeme alıyorum. Çok abartı olan senin okuduğundan tek kelime dahi anlamaman.

"Okuduğumuzu anlayalım" alıştırmalarına geri dönmen hepimiz için en iyisi olacak. Ne sen daha okurken dezenformasyona uğra ne de ben bunlara cevap yazayım.
  • vapurlarfalan  (26.05.16 13:25:41 ~ 13:26:05) 
başka kadınlardan çocuğu olanlar bile var.


  • kayranin kedisi  (26.05.16 15:02:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.