[]

su içmek midemi bulandırıyor

yatmadan 1 bardak içeyim dedim, acayip mide bulantısı yaptı :(
neden midemi bulandırıyor? bulandırmaması için nasıl içmeli?
teşekkürler.


 
herhalde duyuru tarihinin en ilginç duyurularından birisi bu olabilir. su nasıl mide bulandırabilir?


  • steve rogers  (26.05.16 00:45:45) 
miden bulandığı için, su içince bu daha da tetikleniyor olabilir.


  • gokhan atestepe  (26.05.16 00:46:05) 
içtiğin su dandik olabilir


  • basond  (26.05.16 00:48:41) 
bazen olabiliyor. bir sürahiyi buz dolabına koy, iyice soğut. (buz ile yapma hasta olma)
soğuduktan sonra içine 5-6 yaprak taze nane ve 2 dilim limon at. 5 dakika bekle ve iç.

  • Polaroid  (26.05.16 00:51:38) 
Sabah uyandığında iç karnın açken.


  • megalomaniac  (26.05.16 00:51:49) 
su içmeye alışkın olmadığınız içindir.

ben de uzun süre su içemedim, midemi bulandırıyordu. farklı sıvılara alışmaktan kaynaklanıyor. özellikle şekerli içecekler (kola, ice tea, meyveli soda, vs.) tüketmeye alıştıysanız, bunları azaltın.

çay, kahve gibi içecekleri de azaltın. canınız bu içeceklerden herhangi birini istediğinde sadece su için. bir süre sonra susadığınızı hissetmeye başlarsınız.
  • of dream and drama  (26.05.16 00:57:42) 
Bende açken mide bulantısı yapabiliyor. Hele kalkar kalkmaz biraz da fazlaca içersem fena...


  • dene  (26.05.16 01:00:18) 
Erkek arkadaşımın ablasında da var bu durum. O kadar zamandır tanıyorum, yaz sıcağında bile su içtiğini görmedim. Sürekli 'midem bulanıyor' diyor. Su yerine meyve suyu, ice tea filan içiyor; e doğal olarak da böbrek sorunu yaşıyor.

O'na da önermiştim; bir dönem yapıp sonra usenip bıraktı. Suyu saf icemiyorsaniz aromalı su içmeyi deneyebilirsiniz. İnternette bir sürü tarif var ama genelde salatalık, çilek, limon, tarçın vs kullanılıyor. Suyun içinde bunlar bir süre bekletilip, içiliyor. Çok çeşitleri var tabii, bakmak gerek.
  • fraise  (26.05.16 01:46:15) 
Bende de var o, özellikle aç karnınayken oluyor. Bir bardağı birden yuvarlamamayı dene. Azar azar iç. O şekilde pek problem olmuyor bende.


  • 1a2b3c4d  (26.05.16 07:52:21) 
suyun içine birkaç limon dilimi at. güzel oluyor öyle


  • innerbliss  (26.05.16 08:24:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.