[]

Staj başvuru görüşmem var

Selam arkadaşlar yarın staj görüşmem var, yetkili kişiyle telefonda görüştük bana görüşme saatini söyledi. Şimdi yarın giderken ne giysem takım elbise abartı olur dimi? Bir de cv'mi çıktı olarak alıp yanımda götürmem gerekiyor mu?




 
takım varsa giy. ilk görüşme, ne olursa olsun, bence takım daha iyi. ama elinin altında yoksa, zorlayacaksa "şart" diyemem.

ben bu devirde hala kağıtta CV istenmesini anlamsız buluyorum ama isteyen çıkabiliyor. Bi dosya gibi bişeyin olsun, içinde CV ve bir kaç boş kağıt ve kalem fena olmaz, ben öyle yapıyorum şahsen. şunlardan: www.bassile.com
  • celeron 300a  (26.05.16 00:08:48 ~ 00:10:14) 
ben gideceğim şirkete göre farklı giyiniyorum. mesela bankalarda, denetim, danışmanlık şirketlerindeyse mülakat takım giyiyorum.

daha rahat bir kurumsal şirketse pantolon, gömlekle gidilebilir.

ama yazılım/bilişim startup'larıyla olan mülakatlarıma kot ve tişört ile de gitmişliğim var.

onun dışında bir sürü mülakata girdim, hiçbirine cv'mi götürmedim. onlar da oluyor zaten hep.
  • king lizard  (26.05.16 00:13:40 ~ 00:14:09) 
Bence takım giyme. Ama şık ol kesinlikle.

CV götürmene gerek yok ama yanında bulunmasının da zararı yok.
  • budayedekolsun  (26.05.16 00:27:06) 
budayedekolsun +1

takım giyme.şık güzel bir gömlek ve gömlekle uyumlu iyi bir pantolon.
  • steve rogers  (26.05.16 00:35:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.