[]

Türk telekom cayma hakkı

Genjler melaba. 21 mayısta saat 2 gibi evime gelip türk telekom fiber kurdular. Akşam 10 da internet gitti. 22 mayıs saat 10 a kadar çalışma varmış bölgemde. Düzelmedi. Çağrı merkezini aramalar kayıtlar şikayetler derken salı öğleden sonra güç bela bağlantınız düzeldi dediler. Eve gittiğimde çalışıyordu. Çarşamba sabah işe gidip geldim akşam yine internet yok.

Şimdi ben umudu kestim bunlar kayıt kuyut oyalıyorlar ben alamadığım bu hizmete karşı cayma hakkımı nasıl kullanabilirim. 4 günlük telekom faciası sonrası vermedikleri hizmete taahünüz var 750 verin kapatalım diyorlar.

Tüketici hakem heyetine mi gideyim gitsem ne diyeyim anlayan bir anlatsın ölmüşlerinin hayrına.

A.r.o

 
Aynı sorun SuperOnline'da da var. Ben yaşıyorum. Bir ayda iki kez, 6'şar gün internet gider mi arkadaş? Adamları aradım, cayma hakkı için en az 1 ay altyapı sağlanamaması lazım diyor. Şaka gibi….

TTNet'ten caymıştım da mahkemeye vermişlerdi borcu. toplamda 900 teğla ödedim avukat masraflarıyla beraber.
  • empty man  (26.05.16 00:41:34) 
Taahhüt kısmı şöyle: müşterinin faydalandığı indirimlerden veya geri kalan aylara ait indirimlerden hangisi müşteri lehine ise o ödenir. Mesela bağlatalı 2 ay oldu, kontrat ise 12 aylık. Siz 2 aylık indirim tutarını geri ödersiniz, iptal edersiniz. Sözleşmeyi okuyun, tüketicinin korunması hakkında kanunu okuyun, bilerek gidin karşılarına. Uğraşamam derseniz verin tüketici hakem heyetine gitsin.


  • cemiyetin unlu simasi  (26.05.16 03:46:41) 
Cus 5 gün oldu abonelik başlayalı. Alınan mal ve hizmetten memnun kalmazsan 12 iş günü içinde ücretsiz cayma hakkını kullanabilirsin diye biliyorum ama emin değilim. Dediğin gibiyse o 5 gün içinde 700 tl çıkartamazlar ki onda da hizmet veremediler. Eşkiyalık gibi geliyor ywptıkları. Evet ben taahhütte bulundum. Ver interneti al paranı. Ama sen 5 günün 1 inde bile sorunsuz yapamadın bu işi. Neyin parasını talep ediyosun?!


  • papada ossurur  (26.05.16 08:36:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.