[]

Sur'daki Tarihi Yapıyı Devlet Bilinçli Olarak Yok Ediyor

PKK ise bunu önlemeye mi çalışıyor? Caddelere, ve yapılara bombalar tuzaklayarak tarihsel kültürel yapıların yok oluşuna dikkat çekmeye mi çalışıyor yoksa?

Bu konuda Türkiye'yi suçlayan bir çok kişi var ve çoğunluğu yerel" kaynaklı. hem ulusal hem uluslararası bazda gerçekler dezenformasyona uğruyor.

Her zamanki gibi içinde türk ve devlet lafı geçen bir konu varsa tamamen dezenformasyon meselesi oluyor ve hükümet düşmanlığı ülke, devlet, millet düşmanlığına dönüşüyor.

Pkk doğu ve güneydoğuya yatırım gelmesi, yatırımcıların iş olanakları sağlayararak kürtlerin tarih öncesini anımsatan yaşam ortamlarından kurtulmasını mı amaçlıyor yoksa elinden geldiğince kürt çoğunluklu bölgeleri gelişimini geri bırakarak kendi varlığını korumayı garanti altına mı almak istiyor?

 
bu ne saçma soru ya..

cevap: ornitorenk.

sanırım pkk lafı geçsin de saçma olması önemli değil' spordansınız. bravo.
  • anonymice  (25.05.16 19:47:41) 
PKK'yi sevmiyorsanuz AKP'yi desteklemek zorundasiniz mi demek istiyorsun?

Ne sacma bir bakis acisi
  • Traveller  (25.05.16 20:02:15) 
vapurlarfalan
devlet düşmanı olmadıgını varsayiyorum.
pkk kahpece öldürmek için bomba koyuyor ne koruması abi ne olursun saka bu de.
kürtlükle alakası yok pkk nın.
  • kingcyrax  (25.05.16 22:38:39) 
@ kingcyrax

Ne için varsayıyorsun? Ben artık onlarca ekşide açtığım başlık ve burda açtığım duyurularda insanların yazılanın tek kelimesini dahi okumadan cevap verdiklerinden adım gibi emin oldum.

Daha ilk cümlem, diğer paragraflardaki gibi ne düşündüğümü açıkça gösteriyor. ama sen varsayıyorsun.
  • vapurlarfalan  (26.05.16 00:30:21 ~ 00:30:36) 
@vapurlarfalan, ilk cumleden itibaren sacmalamissin. ondan sonra allah bir desen kimse inanmaz.

not: basta pkk, sonra akp ve sonra onlarin destekcilerin topunun amk. oldu mu? bikti bu millet hepiniz geberin de kurtulak.
  • ubi dubium ibi libertas  (26.05.16 00:35:13) 
kafalar topluca sıyırılmış artık. "Türk" ve "devlet" laflarını görünce AKP anlamı çıkarmak bunun en büyük ispatı.

Önceki cevap dahi vermek istedemediğim saçma bir cevapta da aynısı yazılmış.

Duyuruya bakıyorsun iğneleyici bakış açısıyla yazılmış bir duyuru. İçinde destek verilen kelimeler olarak "Devlet" "Türk" ve "Türkiye" lafı dışında bir şey geçmiyor ama bazısı AKP desteklediğimi söylüyor diğeri PKK'lı olduğumu ihtimal dahilinde tutuyor.

Anladığım kadarıyla yazılanı anlamak için ayakkabı numarasından daha büyük bir iq gerekiyor.

Hani olabilir ve öyle de ama bu duyurudan akp sonucu çıkaran kişiler bilinç altını ve kendi kişiliklerini ve nefret duydukları şeyleri çok güzel özetlemiş oluyor.


Sizi zorladığım için kusura bakmayın. Beyin devrelerinizi yakmak istememiştim. :D
  • vapurlarfalan  (26.05.16 00:53:40 ~ 00:57:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.