[]

antihistemik (clarinase) kullanırken prozac kullanılabilir mi ?

selamlar,

aramaya inandım ama bulamadim. aslında sualim başlıkta oldukça açık ama detaylandırmak istedim.

alerjik rinit sebebiyle antihistamik kullaniyorum - clarinase, daha önceden prozac kullanıyordum ama bir süredir ihtiyaç duymamıştım. bu aralar tekrar kullanma ihtiyacı hissediyorum. ama dönemsel olarak o lanet dönemde olduğumuzdan antihistamik kullanmaktayım her gün. daha önceden ikisini aynı anda hiç kullanmadığımdan emin olamadım.

özet olarak ikisini beraber kullansam herhangi bir sakıncası olur mu ? bilen kullanan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

şimdiden çok teşekkürler.

 
ilaç ismi olarak bilemem ama benim okb tedavimin başlangıcında günde 3 prozac+1 anafranil+1 atarax kullanıyordum. atarax da çok bilinen bi antihistaminiktir malum.
fikrin oluşsun diye yazdım, tıbbi tavsiye değildir, doktora sor pls.

  • manuel mandalina  (25.05.16 19:06:17) 
Kullanabilirsin


  • mavibalık  (25.05.16 19:22:18) 
Bir şey olmaz.


  • Lim5  (25.05.16 19:36:29) 
@manuel mandalina teşekkürler, tıbbi tavsiyeden ziyade tecrübe eden olup olmadığı yönündeydi. tekrar çok teşekkürler.


  • wish i could fly  (25.05.16 19:36:49) 
+ ek olarak anti depresanların bırak-tekrar başla şekilde kulllanılmaması gerektiğini de belirtrmekte fayda var. tam etkiyi tekrar göstermesi ayları bulacaktır. başlanıldığında minimum 1 sene kullanılması daha doğru olur.


  • tendra van case  (26.05.16 18:00:51) 
@tendra +1
başlarken olduğu gibi, bırakırken dahi doktor kontrolünde hareket etmek önemli. yoksunluk çarpabilir vs.

  • manuel mandalina  (27.05.16 09:27:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.