[]

random eşleme yapacak bir program?

yaklaşık 60 kişiyi gelişigüzel ikili eşleyecek, kura çekmekten daha kısa sürecek bir yöntem ya da programa ihtiyaç duymaktayım. bilgisi olan ya da fikri olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.




 
Excel'de yapabilirsin Randbetween ve countIF fonksiyonlarıyla.
Özelden ulaşırsan yardımcı olurum.

  • cakabo  (25.05.16 12:59:02) 
google'a yazarsan online yapan programlar var.


  • cekilmis gayfe  (25.05.16 13:08:01) 
bi fikrim var.

www.random.org

bu sayfa verdiğiniz listeyi random hale çeviriyor. bunla random yaparsınız, sonrada baştan sona arka arkaya 2şer 2şer gruplarsınız. eşleşmiş oldular işte :)
  • prodeq  (25.05.16 13:09:04 ~ 13:09:22) 
excel'de herkese random numara verin. küçükten büyüğe sıralayıp ikişerli eşleştirirsiniz.


  • king lizard  (25.05.16 13:20:44) 
www.turnuvax.com
elemeyi seçip gerisini halledersin

  • cekilmis gayfe  (25.05.16 14:37:42) 
c java gibi dillerde 10 satır kodla yazılabilir onun dışında.

while(counter < 60))
  • Cursed Chico  (25.05.16 14:56:38) 
herkese çok teşekkür ederim. google dan buldum bir site www.aschool.us

gerçekten çok işe yarıyor. en kolayı bu geldi.
  • tenrengi  (25.05.16 15:17:23) 
turnuvaligi.com

var ama maksimum 32 kişi eşleştiriyor. toplam 16 maç çıkartıyor istersen lig fikstürü oluşturuyor puan durumu ile birlikte istersen elemeli turnuva oluşturuyor.
  • vemonz  (17.10.24 16:14:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.