[]

Facebook'tan yanlışlıkla arkadaşlık talebi göndermek

Selamlar.
Yaptığım iş ile ilgili olarak tanıştığım ve belirli aralıklarla toplantılar yaptığımız bir kişi var. Danışman olarak düşünebilirsiniz. Benden 20 yaş büyük kendisi. Firmamızın hizmet aldığı bir firmada çalışıyor. Ben nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde bu kişiyi facebook'tan eklemişim. Böyle bir şey başına gelen oldu mu hiç ? Uykuluyken telefonu karıştırırken dalgınlıkla mı oldu hiç anlamadım. Sabah sabah moralim bozuldu çünkü kendisinin gözünde ciddiyetimi kaybettiğimi düşünüyorum. Bu konuda kendisine bir açıklama yapmalı mıyım ? (mesajla veya bir sonraki görüşmemizde), yoksa bir şey olmamış gibi devam mı edeyim ? Bu kadar sıkıntı yapmamın sebebi de aramızda iş dışında bir samimiyet olmayışı... düşünceleriniz önemli benim için. teşekkürler.



 
bence stalk'larken olmuş. konuyu açmamayı tercih ederdim ben.


  • zoque  (25.05.16 09:37:56) 
hiçbir şey olmamış gibi davran


  • medievalman  (25.05.16 09:40:44) 
stalk'lasam zaten bu kadar tasa etmem, elim çarpmış falan diye düşünürüm :) ama öyle değil.


  • someonewalksalone  (25.05.16 09:40:56) 
tanıyor olabileceğin kişiler diye araya sıkıştırıyorlar mobilde, belki orada elin çarpmıştır o zaman.


  • zoque  (25.05.16 09:52:15) 
Bir arkadaşım böyle anlam veremediği bir hata sonucu 50-60 kişi milletin tanıdığının tanıdığını eklemişti ve nasıl olduğu gizemini hala koruyor. Olabiliyor böyle şeyler. Ayrıca 20 yaş büyük, danışman; durum kötü değil. Genelde böyle kişilere böyle eklemeler çok olur. Danışmanla bağlantıyı kaybetmek istemezler, zekasından falan faydalanmak isterler ve eklerler. Alışkındır böyle şeylere.


  • aychovsky  (25.05.16 09:58:35) 
@aychovsky
içim biraz olsun rahatladı. teşekkürler.

  • someonewalksalone  (25.05.16 10:05:24) 
"yanlışlıkla olmuş, nasıl olduğunu anlamadım" vs. dersen stalklarkeen yanlışlıkla eklemiş durumuna düşersin, hiç oralı olma.


  • yemrem  (25.05.16 10:05:59) 
Kabul etti mi :)
Henüz kabul etmediyse arkadaşlık isteğini iptal et butonu vardı sanırım.

  • megalomaniac  (25.05.16 11:46:10) 
@megalomaniac
etti. kabul edince gelen bildirimden anladım zaten eklediğimi :(

  • someonewalksalone  (25.05.16 12:01:22) 
Kabul ettiyse zaten sıkıntı yok.
Yaşlılar sever böyle şeyleri, gönderilerini beğenirse şaşırma :)))

  • megalomaniac  (25.05.16 12:26:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.