[]

ben duyuruyu cok seviyorum

cunku burada cok guzel insanlar var. hic tanimadigimiz etmedigimiz, yuzunu bile gormedigimiz yuzlerce insana yardim ediyoruz hep birlikte. cok guzel bir sey degil mi?

ozellikle son birkac gundur ciddi yardim isteklerim oldu, cok kisiden de destek aldim. bu beni cok mutlu ediyor.

iyi ki varsiniz! <3

(soru olarak aciyorum ki hep birlikte duygularimizi paylasalim <3)

 
Biz de seni <3

Şaka maka tchuck, niginisy, disardayim ve tuborg yeşili dışında ben de herkesi seviyorum. Ama bi kişi var ki onu daha da çok.
  • shenergy  (25.05.16 01:06:08) 
ya ben artık korkmaya basladım, duyurudan ya da sözlükten olsun hakkaten yardımcı olmak amacıyla cabalayan iyi kalpli insan cok ama manyak da cok. yardım etmek ya da herhangi bi konuda fikir vermek amacıyla iletişim kurdugum bikaç kişi o kadar manyak cıktı ki, fazla insanla tanımamıs olsam da artık temkinli davranıcam.


  • galandar kostumu  (25.05.16 01:07:30) 
keske chat bolumu de olsa cok skliyorum ben ama konusamiyorum bu guzel insanlarla:(


  • lithu  (25.05.16 01:16:02) 
youtu.be

Direkt acmiyorsa; 1.55 :p
  • damdanakan  (25.05.16 01:16:31) 
Arada güzel oluyooo,ben mutsuz dönemlerimde geliyorum itiraf etmeliyim..
Tam 5 sene çnce baya birileri de seferber olmuştu bana zamanında,sağ olsunlar..

Sağol duyuru
  • gadlemler  (25.05.16 01:17:34) 
@lithu; chat.eksiduyuru.com

bitte schön
  • letheavendangered  (25.05.16 01:17:41) 
ay tesekkurler chat seysi varmis megersem


  • lithu  (25.05.16 01:30:32) 
bence de çok güzel insanlar var :)

eğlenen trollük yapan tipler de var ama gerçekten bir şey yapılacağı zaman harekete geçen/yardım eden çok insan var. Çok yardım da aldım yardım da ettim. Duyuru resmen Nokia sloganı gibi "connecting people" :)
  • rodriguez2  (25.05.16 01:33:34) 
Güzel ama (bkz: çok sakat var)


  • damdanakan  (25.05.16 01:35:58) 
Ben de onlardan biriyim ama benimki iyi huylu. Kötü huylu sakatlar var. Görünce tedirgin oluyorum, "Böyle bi yaşam formu olabilir mi?" diyorum :/


  • damdanakan  (25.05.16 01:37:57) 
ben çok sevmiyorum burayı. daha fonksiyonel olabilirdi. arada takılmak hoşuma gidiyor ama cevabını okumayı sevdiğim kişi sayısı az. neyse zaten gözüm kişi değil soru arıyor. ilk içgüdüm benim işime yarayan var mı şeklinde. sağlık soruları, teknik sorulardan bazıları ve elbette kimi kitap ve soundtrack vs soruları yıldızlıyorum. o açıdan duyurunun işlevselliğini inkar edemem. ama genelde sorular çok cevap almadığından birinin yıldızladığım sorusu benim için güzel olsa da sonuçta kullanışlı olmayabiliyor.

onun dışında tencereye demişler dibin kara, o da demiş seninki benden kara tarzı, herkesin bir şekilde, bazen çaktırmadan, pirüpak diğerlerinin de gruplanabilir, kategorilendirilebilir olduğu garip bir dünya görüyorum. bu insanlar niye burada debeleniyor, resmen buradan sosyalleşiyorlar, keşke zirveye falan gitseler diyesim geliyor. dert soru değil geyik ve karşılıklı onay çünkü. burası da bir yerin mikrokozmosu gibi sonuçta. ama paylaşıyoruz madem, benim hissiyatım da bu.
  • godoşu beklerken  (25.05.16 02:03:49 ~ 02:05:04) 
Damdanakan çok sakat var deyince duyup koştum hemen:)


  • mza  (25.05.16 02:05:11 ~ 02:05:33) 
Bu insanlar her dk zirve mi yapsın? Tanışmak, gorusmek isteyen buradan güc alıp yuruyordur zaten. Ama şöyle de bi şey var; buradan sağlam, düzenli gorustugum iki uç arkadaş edinsem şimdiki gibi her saniyemi burada geçirmem. Var bi asosyallik de, çaresini bulmaya çalışıyoruz işte. O kadar önemli, üzerine kafa patlatilasi bi mevzu değil.


  • damdanakan  (25.05.16 02:19:52) 
Ben de çok seviyorum duyuruyru. Çok zor zamanlarimda buradan destek buldum, burada kafa dağıttım. Güzel insanlar tanıdım. Katkısı çok büyük buranin bana, çok.

Keşke duyuru zirveleri de sık olsa ve efektif olsa da gerçek hayatimizda da gorusebilsek.
  • buff  (25.05.16 02:20:46) 
çok eski sayılmam ama akla hayale böyle olumlu, insani şeyler getiren bi yapı var cidden burada. gri yeşilden mi acaba. bir de iyi ve parlak izleri olan insanlarsınız, ona da güveniyorum, aranılan şeyler hep bunlar


  • kaichi  (25.05.16 02:38:09) 
ctrl+f diyor ki zirveden ilk bahsetmişim, soru da bana gelmiş herhalde. valla ne yapıyorsa yapsın da duyuru sahibi gibi davranılmasa ve ortalığı sıçıp batıran trollere kızıp dururken aşağı kalınmasa harika olurdu. chat var burada, sanıyorum tam da bu iş için. chat zirvesi yapsın ne bileyim. herkesin derdi bu olmak zorunda değil. burası quora da olabilridi, stackexchange de. amaç sorular ve onlara cevap gelmesi. şu soruyu sorayım da benle ilgilenin/sosyalleşelim değil yani. hani onu yaparlarken asıl özellik bastırılmasa şahane olacak ama bazen öyle olmuyor işte.


  • godoşu beklerken  (25.05.16 02:38:34) 
Ne yazdığını anlamamakla birlikte bence son derece haksızsın @godosu beklerken.


  • damdanakan  (25.05.16 02:44:20) 
Ben buranin ortamini pek bilmiyorum, cevaplardan nick takibi yapmiyorum genellikle. Beni de kimse tanımıyordur zaten. Ama gercekten guzel bir ortami var. Sosyallesme eksikligi cektigim son donemde vakit geciririm iletisim kurarim diye uye oldum. Uye olmadan once de siteye giriyordum tam bildigim yerden sormuslar keske cvp verebilsem diyordum. Chat fasilitesini raconu bilmedigim, kimseyi tanimadigim icin kullanamiyorum ama hun icinde sık sık girip sorulara bakiyorum. Iyi bisey, faydali bisey herkesin kullanmasi lazim bisey. Eyyorlamam bu kadar.


  • curukturpkokusu  (25.05.16 02:44:50) 
sanki baya bozdu gibi aslında.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (25.05.16 07:16:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.