[]

teknoseyir seyrediyor musunuz?

soru başlıkta? youtube kanalını diyorum ama program mı var başka bu isimde?




 
Hayir. Boyle programlar izlemiyorum. Merak ettigim bir urun varsa direkt o urune ait incelemeyi acar izlerim, onun disinda boyle seylere zaman harcamam. "Dur bakayim ne urunler varmis, neler cikmis, ozelligi neymis" demem yani:) Cok eskiden 1-2 kez izlemistim bu programi.


  • stavro  (25.05.16 00:06:03 ~ 00:06:32) 
evet ben baya fanlarıyım 4'ünün de, her gün işe giderken izliyorum videolarını, dinliyorum podcastlerini. kupalarından da aldık desteğimizi verdik.

tabii yutub kanalına dönüştü gibi oldu son zamanlarda ama aslında bi donanım inceleme sitesiydi burası. şimdilerde sosyal akışlı bi video izleme platformuna döndü, yazılı inceleme gelmiyor editörlerden. kullanıcılar kendileri inceleme yapıp yayınlayabiliyorlar. çok etkin değilim ama takip ediyorum orayı da.
  • baba jo  (25.05.16 00:06:56 ~ 00:09:30) 
evet. youtubedakinden bahsediyoruz herhalde.


  • sutlu nescafe  (25.05.16 00:07:09) 
stavro +1 bir teknoloji ürününü araştırıyor isem mutlaka teknoseyire bakarım. ama onun dışında düzenli olarak teknoseyir takip eden kişi= (bkz: sitede oturan basketbol seven kıvırcık ergen irisi)


  • cevab veremedim  (25.05.16 00:07:54) 
ilgilendiğim bir ürün falan varsa onun için teknoseyir ile technopata bakıyorum. yani bir iki kere baktım.
bilgisayar topladım mesela, technopatın montaj videolarını izleyip kendim yaptım her şeyi falan. işe yarıyor bazen.
oturup her videolarını takip eden insan var mı ki bunların?
  • naberabi  (25.05.16 00:17:51) 
ben düzenli olarak takip ediyorum, tüm videoları izlemesem bile cuma günleri yayınladıkları haftalık gündem değerlendirmesi adlı podcasti zevkle dinliyorum. Kendilerine yardım için ürettikleri mug'dan aldım. Türkiye'de tek bunlar ama. Başka da böyle takip ettiğim yabancı 'kamera inceleyen' testler yapan adamlar var.


  • rodriguez2  (25.05.16 00:50:47) 
hiç kaçırmam


  • Big bada bum bum  (25.05.16 01:20:18) 
Ben takip ediyorum ,sabah ofise geldiğim zaman bakıyorum yeni video var mı diye ,genel olarak yapılan muhabbet ve samimi yorumlarından dolayı seviyorum takip ediyorum teknolojik olarak baya bir kültür ediniyorsun,iki tane kupa da almıştım


  • sealth  (25.05.16 11:07:21) 
makarneks tanittiklarindan sonra biraz mesafe koydum.


  • evimin paspasi  (25.05.16 11:25:14) 
ilk başlarda izliyordum, sıcak videolar vardı eğleniyorduk ama artık böyle yavaş yavaş soğumaya başladılar ya. nerede o Levent abi ile delirmeler?


  • tamam onu da ben yaptım  (25.05.16 11:30:26 ~ 11:30:46) 
Levent Abi en son bu Car Tycoon tanitimi yapti mesela orada falan kopartiyor. Araba tasarlarken "Susturucu takmayalim, fikirtepe'de olmaz" Gibi ince koyuyor.


  • evimin paspasi  (25.05.16 11:36:27) 
Ben de Youtube kanallarına aboneyim. İlgimi çeken video görürsem izliyorum.


  • kulagina kupe olsun  (25.05.16 14:18:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.