[]

Duyuru olmasaydı hayatınız nasıl olurdu (ya da ne eksik olurdu)

Ben çok sıkılırdım lan... aşırı hemde..

facebook'a bakıyorum kedi kaplamış, diğer mecralara bakıyorum akp propagandası.

İki bilgi paylaşıyorum, hoop kendime geliyorum burda. :)

Hayatınızda duyuru olmasaydı nasıl olurdu?

 
bi şey eksik olmazdı..zor kaldığım dönemler sığındığım bi liman,teselli limanı..4 yıl sonra yine sardım..arada insanlara faydalı olmak için girdiğim bi yer


  • gadlemler  (24.05.16 22:27:00) 
duyuru candır. ilk uçma sebebim; çaylak yapıldığımda duyuruya giremeyişim yüzünden çok sinirlenip moderasyona atarlanmamdan ötürüydü. hayır çaylak yapıyorsun duyuruya girmemi neden engelliyorsun... bak aklıma gelince yine sinirlendim!..


  • late viper  (24.05.16 22:32:35) 
bana gore o zaman hayat google'sizliktan hallice olurdu. dunya kadar yardimini gordum buranin.


  • letheavendangered  (24.05.16 22:33:11) 
şu an ders çalışıyo olurdum :/

iki insan yüzü görecek vaktim olmadığında burada sosyalleşiyomuş gibi hissediyorum, iyi geliyo.
manuel <3 duyuru
  • manuel mandalina  (24.05.16 22:35:11 ~ 22:35:34) 
gadlemler +1

çoğunlukla sıkıldığımda ya da keyfim olmadığında giriyorum ben duyuruya. hem öyle veya böyle bir iletişim oluyor insanlarla, hem de belki birinin işine yarayacak bir şey söylerim diyorum.
olmasa uğraşacak başka bir şey bulurdum muhtemelen ama bu kadar iyi olmazdı.
  • naberabi  (24.05.16 22:35:51 ~ 23:04:49) 
duyuru ne la... reddit falan olmasaydı sıkıntıydı da duyurudan bişey olmaz.


  • benim adim kerim hepinizi severim  (24.05.16 22:38:46) 
duyuru'yla hiç tanışmamış olduğumuzu mu varsayıyoruz, yoksa bugün duyuru'nun yok olduğunu mu?

burayı çok severim. çok yardım gördüm, iyi kötü yardım ettim, bissürü insan tanıdım vesaire ama olmasaydı hayatımda bir şey değişmezdi sanırım. kabul edelim, duyuru'da ömür çürütenler olarak hiçbirimiz yardım aşkıyla yanıp tutuştuğumuz veya en basit şeyleri bile yapamayacak kadar gerizekalı olduğumuz için burada değiliz. bu yüzden, duyuru olmasaydı başka bir şeyle vakit öldürürdüm ben muhtemelen. kaldı ki şu an bile hayatımda ufacık bir gündem maddesi bile olsa duyuru'dan uzaklaşıyorum. tamamen "işsizlikten buradayım" diyemem, hayatımın en dolu/güzel olarak gördüğüm zamanlarında da burada çok takıldım ama yani bunca sorunun/cevabın sebebi ihtiyaç değil, ulaşılabilir olması.

ben duyuru olmadan da vize başvurusu yapabilirim mesela ama burada 5 bin tane soru soruyorum BİKOZ AY KEN. yapamasaydım çok büyük bi eksikliğini hissetmezdim açıkçası. ama savaş mavaş çıksa, böyle normal hayattan tamamen uzaklaşsam, aylarca internet yüzü görmesem bi köşede "duyuru nasıldır la" diye düşünürdüm açıkçası. o kadar sadakatsiz ve şerefsiz değilim <3
  • der meister  (24.05.16 22:38:52) 
Kendimle ilgili: Başka bir online sosyal sitede hesabim yok. Burada oyalaniyorum biraz. Soramayacagim soruları sorabiliyorum, anonim olmayı seviyorum. Pek bir degisiklik olmazdı gibi olmasa yine de.

Diğerleriyle ilgili: Ama iki-üç gündür google'a yazildiginda detayli bir sürü sey bulabilecek soruların burada sorulmasina, ustelik "acil!" olarak sorulmasina takılmış durumdayim. Soruyu kendim google'a yazıp 1 dakikada buldum mesela. Tuhaf bir sekilde duyuru insanlarindan soguyor gibi oldum. Niye öyle oldu? :(
  • shadowcat  (24.05.16 22:40:23 ~ 22:42:53) 
Güzel arkadaşlıklarım da oldu, alınık verilik çok eşya oldu, yatak arkadaşım da oldu, güldük eğlendik, Ben burayı çok seviyorum. Cidden eksik olurdu. Sözlükten daha değerli Benim için.


  • yirmisantim  (24.05.16 22:40:25) 
o diil de ben de "su olmasa ne yapardık" diye düşünüp epey bir şükrettim mesela şu anda :)


  • matrix  (24.05.16 22:40:42) 
Bayagi farkli bir insan olurdum sanirim ya. Cunku duyuruyu kucuk yaslarda kesfetmistim (sanirim 14-15). Ve beni bayagi sekillendirdi diyebilirim. Ohaaaa yaa, hic dusunmemistim bunu simdiye kadar. Gercekten o kadar farkli olurdu ki. Tanidigim onca insan, o insanlarin bana etkisi vs.

Daha mutlu olabilirdim sanirim ya. Muhtemelen daha mutlu olurdum.

Oha ya soka girdim resmen, durup durup sasiriyorum.
  • yuzır  (24.05.16 22:44:27 ~ 22:51:49) 
Şu an omzumda başı olan insan hayatıma girmemiş olurdu ve hiç güzel olmazdı.


  • kaymaktutmayansicaksut  (24.05.16 22:57:27) 
-Buradan tanidigim bir duzine guzel insani tanimiyor olurdum.
-Sirinevler'de guzel biftek yapan kucuk yeri ogrenmemis olurdum
-Aradagim o pahali dokumanlara ulasamamis olurdum
-Durup duruken mesajla kufur yemezdim.
-Amsterdam'dan Paris'e ulasmanin kolay ve ucuz yolunu belki bulamamis olurdum.
-Dm'den geyik yaptigim insanlar da olmazdi.
-Cevabini aldigim bazi sorularin hala cevabini ariyor olabilirdim.
-Soru yagmuruna tutup hepsine de cevap alacagim insanlarla yazisma sansim da olmazdi.
-Ote yandan, daha az vakit olduruyor olurdum.
  • stavro  (24.05.16 23:20:11 ~ 25.05.16 00:07:36) 
Güzel insanlar tanıdım, onlar olmazdı.


  • pike  (24.05.16 23:40:19) 
google ve donanımhaber hayatımda daha fazla yer kaplardı. duyuruyu keşfettim keşfedeli bu iki mecradan önce ilk durağım duyuru oldu.


  • halitkin  (24.05.16 23:46:23) 
buradan kelepir istanbul euroleague final four bileti bulup gitmiştim son dakika apar topar. duyuru benim için misyonunu fazlasıyla tamamladı o sebepten, bundan sonraki her boş yarım saatimi eğlemesi vs ekstra.


  • rubenanyukov  (24.05.16 23:59:08) 
Sozlugu 2000 yilinda duyuruyu da 2007 yilinda kesfettim. Olmasaydi sanirim cok cok fazla sey olmayacakti hayatimda.

Turkce icerik acisindan ikisi de ayni benim gozumde.
  • isott  (25.05.16 02:16:53) 
üşürdük reyiz.


  • kupigometa  (25.05.16 02:18:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.