[]

zayıflama şeysi

bu aralar instagramda özellikle ünlülerin desteklediği bir ürün var adını vermiyim reklam yapıyosun diyeceklerden ötürü. isterseniz pm ile yollarım.

bu ürün anladığım kadarıyla doğal bir toz aroması olan. suya karıştırıp içiyorsun diye anladım. içinde glucomannan diye bir madde varmış bu midende şiştiği için açlık hissini bastırıyormuş ve zamanla miden doğal yollu küçülüyormuş sonuç olarak kilo veriyomuşsun.

öncelikle düzenli beslenmeninin öneminin farkındayım buradan saldırmayın. yeterince yemezsen güçsüz düşeceğinin de farkındayım zaten günde 5 öğün bunu içeyim demiyorum. sormak istediğim bu ürün gerçekten faydalı olabilir mi yararı zararı nedir? bu glucomannan denen zımbırtı nedir? tıpçılar anlayacaktır muhtemelen. hadi bi el atın gari

 
sanmıyorum süslü boyalı laflar bence


  • basond  (24.05.16 16:13:52) 
bunun yaptığını yulaf ezmesi de yapıyor zaten, boşuna kimyasallara bir ton para vermeyin. bakmayın siz doğal yazdığına.

bunu o kadar uzun süre kullanacaksın ki zamanla mide küçülecek, metabolizma değişecek, kilo vereceksin peehh sallamak gibi olmasın ama yıllar gerektiren bir süreç olduğuna eminim.
  • tolga asp  (24.05.16 16:16:39) 
Mide küçülmesi diye bir şey yok. Mide ne küçülür ne de büyür. Mide herkeste 1 litre hacmindedir ve değişmez. İnanmayın böyle şeylere.


  • angelus  (24.05.16 16:17:58) 
@tolga
ben seneler önce elma krom diye bi hap kullanmıştım ayda 6 kilo verdim yani yıllar süreceğini düşünmüyorum ben açıkcası.

yulaf ezmesiyle ilgili biraz yeşillendirebilir misin? ne yapmalı nası tüketmeli vs?
  • KidLazer  (24.05.16 16:22:59) 
ben bu tür ürünlerin kullanılmaması gerektiğini düşünüyorum. hap, ilaç, çay vb ne olursa olsun doktora danışmadan bu tür şeyler kullanmak bence çok tehlikeli.

Genelde her yıl yeni bir hit madde çıkar, sonra kaybolur. Bir yıl sonra yenisi çıkar, o da kaybolur. Bu yıl da bu çıkmış herhalde.

Bence yemeği azalt ama kesme, bol bol yürüyüş yap, zamanla yavaş yavaş verirsin kilolarını.
  • hayirsiz  (24.05.16 16:28:36 ~ 16:29:17) 
@angelus insan midesi 4 litreye kadar sıvı alabilir. biraz sallamışsın sanki.


  • animalman  (24.05.16 16:33:57) 
animalman; Mide kas yapılıdır; ekstra sıvı veya besin girdiğinde kasılır hacmi genişler sonra tekrar 1 litreye iner. Bu değişmez. Sallamış mıyım?


  • angelus  (24.05.16 16:37:10) 
Mide büyümesi ve küçülmesi diye bir olay var. Normal mide hacmi 1-1.5 litre arasındadır. Bu aşırı yüklenme sonucu 2.5 litreye kadar çıkabilir. Sürekli böyle yüklenme ile atonik mide konumuna gelir mide yani mide genişlemesi/büyümesi dediğimiz olay meydana gelir. Mide düşmesi denilen hastalık da buna bağlı oluşur.

Angelus kısmen haklı aslında. Şu noktada mide kas yapılırdır hatta düz kaslardan meydana gelir. tr.wikipedia.org şuradan düz kasların çalışma prensiplerini görebilirsiniz. Mide küçültme operasyonlarının yapıldığı şu dönemlerde mide küçülmez demekte bence yanlış.

Mide küçülüyor fakat bu senin daha az acıktığın anlamına gelmiyor. Senin iştahını kontrol eden leptin kimyasalı artıyor ve sen daha az yiyerek daha fazla kilo vermeyi planlarken tam tersi daha tez zamanda acıkır hale geliyorsun.

Hepsini toparlayacak olursam eğer kilo verme olayı senin mide boyutunla alakalı değil. Bunda takıldıysan eğer konuyu kaçırıyorsun.
  • gozu acik sevisen yahudi  (24.05.16 16:59:48) 
o zaman ben bu elma kron denen zımbırtıyı kullanarak bi ayda nası 6 kilo verdim? metabolizmayı hızlandırıyor diye mi?


  • KidLazer  (24.05.16 17:09:34) 
gözü açık sevişen yahudi; Mide küçültülemez demedim; mide küçülmez dedim. Konumuz cerrahi operasyonlar değil. Yani bi takviye kullanıyorum bu tokluk hissi yaratıyor o da zamanla midenin küçülmesine neden oluyor gibi bir durum yok. Yoksa mideyi kesersen küçülür ama o farklı bir konu. Doğal şartlarda mide küçülmez.


  • angelus  (24.05.16 17:09:59) 
KidLazer; Metabolizma o şekilde hızlanmaz. Metabolizma hızlanması çok farklı bir konu. Metabolizma kas kütlen artarsa hızlanır, ya da aşırı şişkoysan artar. Ya da gençsen Artar. X tohumu yuttum metabolizmam hızlandı olmaz. Onun içindeki maddeler metabolik etki gösterir ne bileyim nabzını yükseltir metabolizmam hızlandı zannedersin ama öyle olmaz. Sonra bir bakmışsın kalp krizi geçirmişsin.


  • angelus  (24.05.16 17:13:44) 
Doğal yollardan küçülme diye bir olay yok @angelus bu konuda haklı.


  • gozu acik sevisen yahudi  (24.05.16 17:17:03) 
Angelus gayet güzel açıklamış işte

Bu tarz takviyeler metabolizmayı hızlandırdığını iddia ediyorsa l cartinin içeriyor genelde. Hücreye yağı taşıdığı için daha fazla yakıyor olabilirsin ama gider kalp krizi geçirirsin.
  • jazzabel  (24.05.16 17:27:48) 
Lütfen yapmayın. Endokrinolojide sürüyle insan yatıyor sadece zayıflamak istedikleri için. Bunun doğal yolları var. Başka çözümleri var.


  • hayde bre  (24.05.16 17:50:56) 
doğal yolları aliyim pls ^^


  • KidLazer  (24.05.16 19:46:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.