[]

takım elbise seçimi-hediye alımı

Erkek arkadaşıma mezuniyet hediyesi olarak takım elbise almayı düşünüyorum. Bütçem 700-800 tl. Arkadaşım çok zayıf o yüzden slim fit modelleri olması lazım mağazada. Hem kalite açısından hem de tasarım açısından başarılı olan hangi mağazalar var?
Bu hediyeyi nasıl vereceğim? Arkadaşım zor beğenen biri, yani kendim gidip seçemem. Zaten vücuduna uyduramam. Hediye kartı gibi bir şey varsa öyle alayım diyorum. Ama bu seferde ya başka mağazadan daha güzelini beğenirse sorunu var. Direkt elinden tutup götürsem bu sefer de ödetmez bana pahalı diye. Ne yapmalı, nasıl hediyeyi vermeliyim? Teşekkürler.

Not: arkadaşın henüz hiç takım elbisesi yok. O yüzden büyük ihtimalle bu aldığımı çok giyecek. O yüzden hemen yıpranmayacak bir kıyafet arıyorum.

 
ykm ya da boyner gibi bir den çok markanın olduğu mağazaların hediye kartlarından almak iyi olabilir.

700-800 tl takım elbise için ortalama/iyi arası bir bütçe. kip'in takımları genel olarak güzeldir. dayanıklılık yün polyester oranıyla, kullanımla, ve kuru temizlemede kullanılan malzemelerle çok ilgili. o kadar değişkeni hesaplamak da zor. bu yüzden kaliteli bir markadan alıp temiz kullanmak en iyi yol.
  • dahili meddah  (24.05.16 09:51:51) 
takım elbise hediye olarak alınmaz. omuzlara oturuşu, beli kavrayışı, ceketinin kollarının uzunluğu. her şeyi bir etken. kişinin kendisinin bile zor karar verdiği bir olay yani.

hediye kartı almayı düşünüyorsanız sadece belirli bir mağazaya bağlı kalmak yerine bankaların hediye kartları oluyor onlardan alın. yani her yerde geçer cinsten. ne kadar olacağını söylüyorsunuz onlar adresinize gönderiyor falan. visa prepaid kart falan diye geçer. bankanıza sorun.
  • mr.goodcat  (24.05.16 10:50:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.