(2)
ego otobüsleri sesli reklam rezaleti
ankara ego otobüslerinde yavaş yavaş kamu spotu şeklinde başlayıp bu hafta "şu markette nutella bu fiyata" şeklinde devam eden sesli reklam rezaletidir. sabah dinç kafayla işe gitmek bir yana; akşam iş çıkışı yorgunluğunun üstüne intihara sürükleyen uygulamadır. eskiden dikkatleri dağılmasın diye "ş
ankara ego otobüslerinde yavaş yavaş kamu spotu şeklinde başlayıp bu hafta "şu markette nutella bu fiyata" şeklinde devam eden sesli reklam rezaletidir.
sabah dinç kafayla işe gitmek bir yana; akşam iş çıkışı yorgunluğunun üstüne intihara sürükleyen uygulamadır. eskiden dikkatleri dağılmasın diye "şöförle konuşmayınız" levhaları asılırdı; şöförün tam tepesinde hiç durmadan bangır bangır dönen bu uygulamanın sona erdirilmesi için change.org'da kampanya mı başlatılır ne yapılır sözlük yazarlarından yardım bekliyorum.
konuyu ekşiye de taşıdım
eksisozluk.com
0
confessions of an adman (
24.05.16)
uplanması olası kazaların önüne geçilmesi açısından elzem başlıktır.
0
🌸
confessions of an adman
(
24.05.16)