[]

bu moka pot denen alet neden bu kadar pahalı?

www.bestcoffee.com.tr

basit bir şey altı üstü neden bu kadar pahalı hep? daha ucuzu yok mu? ucuzunun ne gibi kötü yanları olur bu bialetti markasına göre ki sanırım en iyisi?


 
Evet pahalı oluyor. Bu model 2 cup olanı. 1 cup olanı daha ucuz olur ama tek kişi için bence ideali 2 cup. Bialetti bu sistemi bulan şirket ve en iyisi. Benzerleri var, ikea da 6 cup olanı var sadece ve 50 tl civarı ama tek kişi içecek ise 6 cup büyük oluyor, kahvenin güzel olması için moka potu doldurmak lazım yani 6 cup alıp içine 3 cup lık malzeme koysanız güzel olmuyor.


  • 1lisan1insan  (24.05.16 07:21:02) 
Bialetti pahali markadir.
2-3 shotluk olanlari tek kisi icin ideal. Bir de bunlar omurluk aletler, oyle dusunun.

  • kuehles blondes  (24.05.16 07:26:45) 
bunlarin cesitli ebatlari var. belki buyuk oldugu icin pahali olabilir ama italyada bunlar 6-8 euro civarindaydi.


  • bim tribi  (24.05.16 07:46:05) 
Millerimle aldim ben cok mutluyum <3


  • la noix  (24.05.16 08:25:53) 
Made in Italy ürünlerin çoğu pahalıdır. Ama aslında değildir. Yıllarca kullanırsın. Ama Bialetti genel olarak pahalı ve kaliteli bir markadır zaten.


  • mza  (24.05.16 09:33:41) 
italya'da 2 euro ya. senelerdir kullanıyorum bir yamuğunu görmedim.


  • suicides underground  (24.05.16 14:51:22) 
tahtakaleden benzerini almıstım bundan cok cok daha ucuzdu.


  • all girls dream  (24.05.16 14:53:04) 
Sana ucuz alma yolunu gostermistim ama neyse


  • la noix  (24.05.16 16:32:47) 
Markadan dolayı pahalı olduğunu söylemişler zaten ki haklılar. Ebat ve marka farkettiriyor. Daha ucuzlari var ama kahve için ucuzuna kaçma derim. Bunu alıp ömürlük kullanıyorsun ve daha temiz kahve elde ediyorsun. Diğerleri birkaç sene sonra elinde kalıyor. French press gibi düşünm 10 liraliklari da var ama 50 liralık gibi kahve yapmıyor.

Bir de la noix'nin söylediği de mantıklı. Millerle bilet almak yerine alışveriş yapmak daha mantikli artık. Eğer biriktiriyorsan bir bakın. Az mile alabilirsin bunları.
  • fraise  (24.05.16 16:57:08 ~ 17:00:38) 
@suicides underground
Italya'da 2€ olan bialetti degil ama.
Tek shotluklari 15+ € bialettinin italyada da.

Elbette ucuz markalar var. benimki ucuz marka mesela. 4 yil kullandim. Bi gun makineye koymusum. Mahvoldu. Yeni aldim, yine ucuz ama baska bi marka ve hic memnun degilim, yanlardan sizdiriyor bence, bialettiye gecicem sanirim param olunca.
  • kuehles blondes  (24.05.16 17:47:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.